STUDENTS

Studeren op de campus

Meer dan duizend studenten bivakkeren dagelijks op de Media Campus. Ze volgen een mediaopleiding aan het MBO College Hilversum, Mediacollege Amsterdam of Hogeschool van Amsterdam. Ook zijn er jaarlijks honderden stagiaires op het Media Park. Praktijk en onderwijs gaan hand in hand. Bedrijven en opleidingen werken nauw samen om het onderwijs zo goed mogelijk op de praktijk af te stemmen.

STUDENTS IN THE SPOTLIGHT

Studenten aan het woord

Lees hier leuke interviews met mede-studenten en mensen die momenteel stage lopen of net hebben afgerond bij één van de mediabedrijven op de Media Campus

TALENTPROGRAMMA'S

Metaverse Werkplaats

Samen met zes creatieve mbo-vakscholen is Media Perspectives de Metaverse Werkplaats gestart.  De werkplaats komt op het Media Park en wordt dé plek waar studenten, samen met docenten en medewerkers van mediaorganisaties gaan experimenteren met nieuwe technologieën. Ze worden er opgeleid voor de volgende evolutie van het internet: web3 en de metaverse.

LEES MEER

TALENTPROGRAMMA'S

XR Lab

De aansluiting van het mediaonderwijs op het werkveld verbeteren; dat staat centraal in XR lab. Een initiatief van MBO College Hilversum, Mediacollege Amsterdam en Media Perspectives. In het leerbedrijf experimenteren studenten en docenten met state-of-the-art technologie voor echte cases van bedrijven.

LEES MEER

TALENTPROGRAMMA'S

MOOS Productiehuis

Een jong, gedreven mediaproductiebedrijf dat bestaat uit talentvolle vormgevers, AV-specialisten en productie medewerkers. Met een frisse blik maken ze “out of the box” videoproducties en designs voor verschillende bedrijven zoals; omroepen, sportorganisaties, onderwijs en commerciële organisaties. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste technologie en werken we samen met partner-organisaties vanuit de productiewereld.

LEES MEER
Metaverse Werkplaats
XR Lab
MOOS Productiehuis

OPLEIDINGEN

Op de Media Talent & Innovation Campus

Naast bedrijven zijn er ook diverse opleidingen met als homebase de Media Campus. Hier vind je een overzicht van alle scholen en opleidingen die er momenteel op het Media Park te volgen zijn.

MEDIASTAGES

Hier vind je de meest actuele vacatures voor stages op het Media Park

Stagiair ontwikkeling team onderwijs bij Beeld  Geluid Hilversum

(Online) Redactie en Research

Stagiair ontwikkeling team onderwijs bij Beeld Geluid Hilversum

By Beeld & Geluid Hilversum

Redactie stagiair bij het grootste muziekbedrijf ter wereld

(Online) Redactie en Research

Redactie stagiair bij het grootste muziekbedrijf ter wereld

By Stingray Europe

Stagiair (online) redactie en productie bij Club Lees

(Online) Redactie en Research

Stagiair (online) redactie en productie bij Club Lees

By VPRO

Nieuws

Het laatste nieuws over de Media Campus, innovatieve projecten, studenten cases en interviews met mede studenten