STUDENTS

Studeren op de campus

Meer dan duizend studenten bivakkeren dagelijks op de Media Campus. Ze volgen een mediaopleiding aan het MBO College Hilversum, Mediacollege Amsterdam of Hogeschool van Amsterdam. Ook zijn er jaarlijks honderden stagiaires op het Media Park. Praktijk en onderwijs gaan hand in hand. Bedrijven en opleidingen werken nauw samen om het onderwijs zo goed mogelijk op de praktijk af te stemmen.

STUDENTS IN THE SPOTLIGHT

Studenten aan het woord

Lees hier leuke interviews met mede-studenten en mensen die momenteel stage lopen of net hebben afgerond bij één van de mediabedrijven op de Media Campus

CREATIEVE BROEDPLAATS

Metaverse Werkplaats

Samen met zes creatieve mbo-vakscholen is Media Perspectives de Metaverse Werkplaats gestart.  De werkplaats komt op het Media Park en wordt dé plek waar studenten, samen met docenten en medewerkers van mediaorganisaties gaan experimenteren met nieuwe technologieën. Ze worden er opgeleid voor de volgende evolutie van het internet: web3 en de metaverse.

LEES MEER

IN THE SPOTLIGHT

XR Lab

De aansluiting van het mediaonderwijs op het werkveld verbeteren; dat staat centraal in XR lab. Een initiatief van MBO College Hilversum, Mediacollege Amsterdam en Media Perspectives. In het leerbedrijf experimenteren studenten en docenten met state-of-the-art technologie voor echte cases van bedrijven.

LEES MEER
Metaverse Werkplaats
XR Lab

OPLEIDINGEN

Op de Media Talent & Innovation Campus

Naast bedrijven zijn er ook diverse opleidingen met als homebase de Media Campus. Hier vind je een overzicht van alle scholen en opleidingen die er momenteel op het Media Park te volgen zijn.

MEDIASTAGES

Hier vind je de meest actuele vacatures voor stages op het Media Park

Online en Social Media stagiair (september)

Marketing en Communicatie

Online en Social Media stagiair (september)

By Omroep MAX

Stagiair interne  corporate communicatie

Marketing en Communicatie

Stagiair interne corporate communicatie

By VPRO

Stagiair productie bij ‘NH Media’

Productie en Evenementen

Stagiair productie bij ‘NH Media’

By NH Media

THINGS TO DO

Dit is er allemaal te doen op de Media Campus

Er zijn altijd activiteiten op of rond het Media Park. Bekijk hier onze agenda om te zien wat er de komende periode allemaal op het programma staat en van welke faciliteiten jullie gebruik kunnen maken

Nieuws

Het laatste nieuws over de Media Campus, innovatieve projecten, studenten cases en interviews met mede studenten