CAMPUS COMMUNITY

Een netwerk van gelijkgestemden

Bij een bruisende campus hoort een actieve community. Een netwerk van gelijkgestemden die regelmatig samenkomen, ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen, nadenken over gezamenlijke initiatieven en zich verbonden voelen met het Media Park. We brengen alle media parkers met elkaar in verbinding en maken het Media Park dé ontmoetingsplek voor innovatie in de media. Regelmatig organiseren we campus-brede activiteiten.

Door het creëren van nieuwe voorzieningen en activiteiten werkt de locatie als een natuurlijke magneet voor talentvolle mensen en innovatieve bedrijven. Een bruisende campus waar ruimte is voor kennisdeling en open innovatie, waar start-ups en scale-ups zich kunnen ontwikkelen en kennisinstellingen en bedrijven samenwerken. Kortom: Dé ontmoetingsplek voor bedrijven en talent in de media.

JOIN US!

Meld je aan voor de Campus Community

Iedere organisatie of medewerker die gevestigd is of werkt op het Media Park, is automatisch onderdeel van de Campus. Wil jij als organisatie of medewerker actief betrokken worden bij de community? Dit houdt in dat we je uitnodigen voor netwerkborrels en events en we je benaderen voor artikelen of interviews voor onze nieuwsrubriek.

Dus wil jij als bedrijf of als media-professional actief bij de Campus Community betrokken zijn? Stuur ons dan een mailtje via campus@mediapark.nl

Meld je aan voor de Campus Community

VERHALEN VAN DE CAMPUS

Het laatste campusnieuws, interviews met collega’s, artikelen over nieuwe projecten en ander leuk medianieuws