COMPANIES

Dynamische community

De Media Campus is een bruisende en inspirerende plek met een rijke historie. Een grote verscheidenheid aan organisaties produceert hier veel wat we dagelijks in de media zien en horen. Mediabedrijven, startups, zelfstandige professionals, opleidingen en (jong) talent vormen samen een dynamische community. Een ecosysteem waar alle benodigde kennis, inspiratie en partners te vinden zijn.

BUSINESS INTERVIEWS

Ondernemers aan het woord

Lees hier actuele interviews met bedrijven en ondernemers die gevestigd zijn op de Media Campus over de business, media en ondernemen op het park.

OFFICES

Kantoren en zaalverhuur op het Media Park

Het Media Park biedt een grote diversiteit aan moderne kantoorruimten. Variërend van flexibele, compacte kantoorruimte, de dynamiek van een bedrijfsverzamelgebouw of juist een zelfstandig gebouw met eigen identiteit. Voor de meest ruimten en gebouwen geldt dat zij voorzien zijn van high-end techniek en de persoonlijk service van Media Park Management. Een plek die zich tevens onderscheidt in een hoog voorzieningenniveau op het gebied van media, zowel technisch als in de verscheidenheid aan huisvesting.

MEER INFORMATIE
Kantoren en zaalverhuur op het Media Park

BUSINESS PROJECTS

Op de Media Campus wordt hard gewerkt aan diverse projecten, door zowel bedrijven, opleidingsinstituten en young professionals. Een aantal projecten en initiatieven uitgelicht.

The Canteen

Wholesome food – Made by talent

The Canteen

Lees meer
Media Innovatie Hub

Ontwikkeling rond media en immersive content

Media Innovatie Hub

Lees meer
BNNVARA Academy

Opleidingstraject voor de grootste mediatalenten

BNNVARA Academy

Lees meer

BEDRIJVEN

Bedrijven op de Media Campus

Er zijn meer dan 150 bedrijven uit de media-industrie gevestigd. Elk met hun eigen dynamiek. Bedrijven als RTL, Talpa, Ziggo, NEP, EMG, Unbranded, BNNVARA, NTR, NOS, VPRO maken het park levendig, elke dag weer!

Alle bedrijven

THINGS TO DO

Bekijk wat er allemaal te doen is op het Media Park qua business events, netwerkborrels en meer

Er worden regelmatig vakinhoudelijke events georganiseerd op of rond het Media Park, maar er zijn ook leuke netwerk borrels en andere activiteiten.

Bekijk hier de eerstvolgende events en zie ook de complete kalender met alle studio-opnames, radioshows, business events, borrels, uitgaan en meer voor de komende periode.

Nieuws

Het laatste nieuws over media en business op het Media Park