Health Works Fitness

BEDRIJF

Health Works Fitness

Informatie

Health Works Fitness op het Media Park Hilversum

Hoe het komt dat zoveel mensen werkzaam voor de televisie zo afgetraind zijn én blijven? Wij verklappen het geheim; Ze bezoeken al meer dan 10 jaar de leukste én meest innovatieve gym van Hilversum, Health Works Fitness! HWF zit namelijk óp het Media Park en zo hoeven zij nooit lang te reizen om toch de ideale workout te kunnen doen. Of het nu gaat om trainen aan de hand van een persoonlijk sportprogramma, het volgen van een groepsles of gewoon vrij trainen, alles is mogelijk bij Health Works Fitness. En het leuke is, HWF beperkt zich niet tot sporters werkzaam in de media. Ze ontvangen jou ook graag!

Het verhaal achter HWF

Sommige sportscholen -vooral de grote budget ketens- hebben tot doel gesteld zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Bij Health Works Fitness draait het om hele andere dingen, het draait hier namelijk écht om de bezoekers. Al tien jaar lang wordt er bij HWF van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gewerkt aan het behalen van het beste én het leukste resultaat voor iedereen die de gym binnenstapt. Voor de één is dat pijnvrij de dag doorkomen door het doen van pilates oefeningen, voor de ander is dat het krijgen van een fit lijf. Jouw doel wordt hun missie, samen met jou werken ze aan de weg naar het resultaat. Vanuit deze passie en gedrevenheid werkt HWF al 10 jaar lang met goed resultaat!

Zen door yoga én boksen

Bij Health Works Fitness hoef je niet te kiezen. Door het uitgebreide aanbod groepslessen kun jij je hoofd leeg maken door het volgen van een les yoga, maar óók door te ontladen bij een boks workout. Ook een goede individuele cardio- of krachtworkout is mogelijk, dit alles met de meest innovatieve en nieuwe materialen. Want wie zegt kwaliteit te leveren, moet hiervoor natuurlijk ook kwaliteitsproducten gebruiken. Dit is bij HWF terug te zien in de recent vernieuwde ruimtes voorzien van specifieke trainingszones, het gebruik van de nieuwste materialen en het oppakken van de laatste fitnesstrends.

Meer dan een sportschool

Door de betrokken trainers is HWF geen anonieme en onpersoonlijke gym, het is een community waar je ook na de training nog even blijft hangen voor een sportdrankje of een gezellige kop koffie. Dat dit aspect belangrijk is voor de motivatie en betrokkenheid, komt bij HWF tot uiting in de ruim opgezette lounge en het ruime assortiment drankjes. Dé plek waar trainers en bezoekers samenkomen om de resultaten te bespreken en gewoon even bij te kletsen.

Bij Health Works Fitness kun je onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten. Zowel doordeweeks als in het weekend zijn er ruime openingstijden met een groot aanbod aan groepslessen. Dit alles tegen voordelige én eerlijke tarieven, zodat de kwaliteit ook werkelijkheid wordt in de praktijk. HWF is eveneens aangesloten bij veel bedrijfsfitness plannen, waardoor sporten nog aantrekkelijker wordt. De gym is dan ook zeker niet alleen toegankelijk voor medewerkers van het MediaPark. Zij ontvangen iedereen in de gym; Van jong tot oud en van sportief tot beginner.

Kortom, Health Works Fitness werkt écht. Geen kortlopende programma’s maar een duurzame weg naar een vitaal, fit en sportief leven. Gewoon goede trainingsplannen, gezellige workouts en met de beste apparatuur zorgen zij ervoor dat klanten keer op keer zin hebben om naar de gym toe te komen!

Meer info: www.healthworks.eu

Openingstijden:

Maandag: 07:00 – 22:30
Dinsdag: 07:00 – 22:30
Woensdag: 07:00 – 22:30
Donderdag: 07:00 – 22:30
Vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: 09:00 – 16:00

Informatie