CONTACT

Media Park

The Media Talent & Innovation Campus

Inform, Entertain, Inspire

Bezoekadres

Joop van den Endeplein 1

1217 WJ, Hilversum

Nederland

Google Maps

PARKEREN

Wat leuk dat je het Media Park bezoekt

Wat leuk dat je het Media Park bezoekt en gebruikmaakt van onze parkeervoorziening Parkeerdek en -garage A. Op deze pagina vind je meer informatie over het parkeren, zoals openingstijden, tarieven, betaalmogelijkheden en de algemene voorwaarden.

PARKEREN

Tarieven en betaalmiddelen

Openingstijden
24 uur per dag / 7 dagen per week

Tarieven
€2,00 per uur

Betaalmiddelen
Per pin(code) bij de betaalautomaat of contactloos betalen met de pinpas bij de parkeerzuil (tot een bedrag van €50,- per keer).

OPENINGSTIJDEN

Het Media Park is privé-terrein en kent geen vaste openingstijden. Publiek dat een televisieopname of een ander evenement bezoekt, is welkom rond de aanvangstijd en kan na afloop op elk gewenst moment het Park verlaten. Medewerkers van bedrijven op het Media Park kunnen vierentwintig uur per dag terecht op hun werkplek, mits zij een geldige toegangspas bezitten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De eigenaar, beheerder en/of exploitant aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel ontstaan tijdens of ten gevolge van het verblijf van personen en/of voertuigen in de parkeervoorziening. Door het gebruik van de parkeervoorziening aanvaardt de parkeerder de ‘Algemene Voorwaarden’ voor het gebruik van de parkeervoorziening.

Klik op de link om de PDF-versie van de Algemene Voorwaarden te downloaden.

Mediapark

Openingstijden

24 / 7

Parkeertarief

€ 2,00 per uur

Betaalmiddelen

Met pinpas of contactloos

BEREIKBAARHEID

Plattegrond & Routebeschrijvingen

Het Media Park ligt er centraal en is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets.
Met de auto

Met de auto

Het Media Park is per auto het snelst te bereiken via de A1: komend vanaf richting Amsterdam neemt u afslag 9 Laren/Hilversum. Vanaf richting Amersfoort volgt u de borden Hilversum-Noord en neemt u afslag 9 Laren/Hilversum-Noord. Bij aankomst op het Media Park volgt u de borden naar de parkeergarages en -terreinen.
Plan uw volledige route eenvoudig door te klikken op de routebeschrijving in de Google Maps kaart.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer

Het Media Park is per trein uitstekend bereikbaar, o.a. via station Hilversum Media Park. Waar vier treinen per uur aankomen en vertrekken in beide richtingen. Vanaf beide perrons loopt u via de voetgangerstrap/-traverse direct het hart van het Media Park binnen. Plan uw reis met de trein via www.ns.nl of met de bus en ander openbaar vervoer via www.ov9292.nl.

Mediapark Map