VISITORS

Een dagje media

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om een kijkje te nemen op het park en in de studio’s. Zo kan je zelf ervaren hoe het is om televisie te maken of om voor de camera te staan. Met een bezoek aan een televisieopname in een van de studio’s, een rondje over het Media Park met de Hillywoodtours en natuurlijk het befaamde museum Beeld & Geluid biedt het Media Park een fantastisch dagje media.

ACTUELE STUDIO OPNAMES

RENZE

Actualiteitenprogramma op RTL4

RENZE

Lees meer
Beste Kijkers

De komische panelshow zoekt publiek

Beste Kijkers

Lees meer
Nadia

Ga het gesprek aan met elkaar

Nadia

Lees meer
Beat The Champions

Neem het op tegen een team van vijf superquizzers

Beat The Champions

Lees meer

NU OPEN

David's Bar & Restaurant

David’s Bar & Restaurant is nieuw op het Media Park. David’s is een restaurant, bar en deli in één, waar de Amerikaanse keuken centraal staat. Je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, snelle lunch, goede cocktail of take-away ontbijtje. Maar ook als je even een snelle hap wilt eten voor je bezoek aan een studio-opname of een kop koffie wilt drinken na afloop dan is David’s the place to be!

Zie voor meer info, het menu en reserveringen: www.davidshilversum.nl of reserveer alvast een tafel via davidshilversum@mediapark.nl

MEER INFO OVER DAVID'S VIND JE HIER
David's Bar & Restaurant

THINGS TO DO

Dit is er allemaal te doen op het Media Park

Ook voor bezoekers is er een hoop te doen op het Media Park. Je kunt de opname van een TV-programma’s  bijwonen, een drankje drinken of een hapje eten in één van de horecagelegenheden, een tour doen over het Media Park of een bezoekje brengen aan Beeld & Geluid. Bekijk de complete kalender met alle studio-opnames, radioshows, events, uitgaan en meer.

Nieuws

Het laatste nieuws over het Media Park, studio-opnames en ander leuk media nieuws

PRACTICAL INFO

The Media Talent & Innovation Campus

Bezoekadres

Joop van den Endeplein 1

1217 WJ Hilversum

Nederland

Alle practical info