David’s Bar & Restaurant
Faciliteit

David’s Bar & Restaurant

Op maandag 12 september is bar restaurant David’s geopend op het Media Park, op het Joop van den Ende-plein om precies te zijn. David’s is een restaurant, bar en deli in één, waar de Amerikaanse keuken centraal staat. Je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, snelle lunch, goede cocktail of take-away ontbijtje.

David’s is stoer, industrieel en warm, met de vrijstaande bar als terechte showpony. Ze serveren American Southern soul food in een New Yorkse vibe.

David’s is dé centrale plek op het Media Park, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt: van de hardwerkende redacteur en producer tot de baas van RTL of Talpa. Dat is niet alleen de verdienste van het vriendelijke en gastvrije personeel, maar het komt ook door de verschillende functies die zijn gecreëerd in David’s. Door de indeling vind je altijd een plek waar jij op dat moment behoefte aan hebt: een gezellig bakkie koffie op een bank, een goede cocktail aan de kosmopolitische bar, een snelle zakenlunch op het terras of uitgebreid extravagant diner aan de chef’s table.

Dus kom langs voor een uitgebreid diner in het restaurant, bestel een barista coffee of bagel (to-go) in de New York Deli, proost met een goede cocktail in de kosmopolitische bar of plof neer in een van de relaxte banken om die laatste mailtjes weg te werken of voor fastfood op z’n David’s: even lekker snel wat eten voor de opnames beginnen. Met lekker weer stallen ze hun grote terras uit voor de deur.

Kortom: Bij David’s is plek voor iedereen op elk moment van de dag.

Zie voor meer info, het menu en reserveringen: www.davidshilversum.nl of mail naar davidshilversum@mediapark.nl

 

Terug naar overzicht

Openingstijden

Ma 09:00 - 23:00

Di 09:00 - 23:00

Wo 09:00 - 23:00

Do 09:00 - 23:00

Vr 09:00 - 23:00

Za 12:00 - 23:00

Zo Gesloten

Contact

Adres Joop van den Endeplein 3, 1217 WJ, Hilversum

Telefoon 035-2057432

E-mail davidshilversum@mediapark.nl

Website www.davidshilversum.nl

Google maps