Creative Animal

BEDRIJF

Creative Animal

Informatie

  • Joop van den Endeplein 1
  • 1217 WJ Hilversum

HOME OF STORYTELLERS

Where any story turns into a unique, powerful experience

Mensen bij elkaar brengen en verwonderen. Ze verbinden door jouw ideeën. En inspireren met vernieuwende inzichten. Dat vraagt om grensverleggende storytelling. Laten we daarmee aan de slag gaan in film, video en events.

Het Creative Animal moment

Het begint met een idee. Dat wordt een plan. Daarna een campagne. Of een visie. Een strategie. Een innovatie, een wetenschappelijke doorbraak. Een wereldwijde introductie van dat idee. Wat het ook is, op een bepaald moment wil je dat verhaal kwijt. Je wilt de wereld vertellen wat je met je organisatie, je bedrijf of je merk hebt gedaan en bereikt. En je wilt er zeker van zijn dat de boodschap ook echt binnenkomt bij de mensen voor wie je dit allemaal hebt gedaan.

Dat moment is het Creative Animal moment.

Wij omarmen jouw verhaal, verdiepen ons erin en gaan ermee aan het werk. We gooien al onze creatieve talenten, expertise en ervaring in de strijd om magie aan het verhaal toe te voegen. Om het tot leven te brengen. Er een belevenis van te maken die je niet snel vergeet. En dus halen we alles uit de kast aan innovatieve digitale technologie – van video mapping tot motion graphics, virtual en augmented reality – om maximale impact te creëren. Ongeacht of we er een film, een documentaire, een talkshow, een infomercial, een mini-serie, een clip, een interview, een digitaal of virtual event of een ander platform van maken.

 Om dynamiek in jouw verhaal te brengen en er een unieke en impactvolle ervaring van te maken, maken we gebruik van innovatieve digitale technologie. Maar belangrijker nog is de toegepaste creativiteit van onze technische experts; zij maken echt het verschil in de manier waarop onderscheidend, concreet en effectief kunt communiceren. We laten je graag zien hoe we die mensen en die technologie voor jou kunnen inzetten.

Informatie

  • Joop van den Endeplein 1
  • 1217 WJ Hilversum