The Canteen

The Canteen

Wholesome food – Made by talent

Zoek je een inspirerende omgeving om te vergaderen, werken of lunchen? Of wil je een borrel organiseren? De studenten Horeca van MBO College Hilversum staan voor je klaar bij The Canteen, gevestigd in Villa Heideheuvel op het Media Park in Hilversum.

In het historische pand, waar ooit de eerste Nederlandse televisie werd opgenomen, kun je nu terecht voor ontbijt, lunch en koffie. Vanaf 10 uur staan ze klaar voor koffie, verse sappen, broodjes en salades. Om 12 uur is de warme keuken open en worden ook de dag-specials geserveerd. Je kunt dan plaats nemen in de serre of, bij mooi weer, aan de grote tafels.

Duurzaam ondernemen

Bij The Canteen is duurzaam ondernemen belangrijk. Daarom werkt The Canteen met lokale ondernemers en lokale producten. De ingrediënten zijn ca. 80% van biologische oorsprong. Groenten spelen een hoofdrol bij de lunch. Wegwerpplastic is gereduceerd tot >3% van onze disposables en onze verspilling (gemeten in kilogrammen bewerkt product t.o. kilogrammen inkoop) is lager dan 1%. Uiteraard produceren wij op het Media Park onze producten zonder gebruik van aardgas. The Canteen zet zich in voor een ‘good, clean en fair’ voedselsysteem. Zij inspireren de studenten en delen kennis om dit te bereiken.

Ben je benieuwd naar meer over The Canteen? Klik dan hier.