BNNVARA Academy

BNNVARA Academy

Bij BNNVARA zijn ze altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben ze de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Traject

Het traject van BNNVARA Academy duurt een half jaar. In dat half jaar draag je niet alleen bij aan jouw afdeling, maar zijn er ook veel verschillende masterclasses te volgen. Bij dit leerwerktraject ligt de nadruk op praktijk, want je leert het snelst en het meest door het te doen. Je zal een keer op je bek gaan, maar dit hebben we allemaal gehad dus helpen ze je opstaan en weer door te gaan. Je wordt begeleid door professionals zodat je in dat half jaar het beste uit jezelf haalt. Door het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw talent. Het Academy Traject is een fulltime traject en dat betekent dus dat je vijf dagen per week aan de slag gaat.

Selectie

Als je geselecteerd wordt, dan nodigen ze je uit voor de Talentday. Dit is de dag waarop een grote selectie talenten zich op het kantoor van BNNVARA van zijn of haar beste kant kan laten zien bij de professionals uit het vak. Na de Talentday volgt voor een aantal functies de laatste selectieronde, de Academy Days. Om er dan zeker van te zijn dat ze niemand zomaar laten schieten, kijken ze tijdens de Academy Days nog één keer heel goed naar iedereen die door was op de Talentday. Ze gaan jullie testen op verschillende gebieden die te maken hebben met televisie maken. De selectieprocedure tijdens de Academy Days is per afdeling verschillend. De groep die na de Academy Days overblijft gaat daadwerkelijk het halfjaarlijkse traject in.

Voor meer informatie klik hier