55 Creative Business School

55 Creative Business School

Opleidingskenmerken
  • Bij: 55 Creative Business School
  • Start: Varieert per opleiding
  • Duur: 1 tot 2 jaar

55 Creative Business School is de reality school waar je leert van toonaangevende namen en professionals uit het creatieve vak.

55 Creative Business School is een kleinschalig, particulier opleidingsinstituut. Wij bieden opleidingen en cursussen aan op het gebied van creatieve business: fashion, styling, digital media, branding en business. Samen met experts uit het vak hebben wij innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende mensen uit het vak zijn voor ons wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle carrière in de fashion en media.

Een opleiding aan 55 Creative Business School is het begin van je carrière in fashion, media en andere creatieve industrieën. Globalisering, digitalisering en andere grote maatschappelijke trends leiden tot een snelle evolutie van werk; beroepen die uit het niets opduiken of verouderd raken. Dat betekent dat beroepsopleidingen continu up-to-date moeten worden gehouden. Samen met onderwijsdeskundige en experts uit de branche hebben wij een innovatieve lesmethode ontwikkeld die continu inspeelt op de behoeften van de markt. Ze werken veel samen met het bedrijfsleven en onderwijzen op basis van actuele informatie en casussen die rechtstreeks bij bekende merken of redacties vandaan komen. De school is praktijkgericht, persoonlijk en creatief.

Reality school: leer van professionals uit de fashion en media industrie.

Bij 55 Creative Business School worden alle lessen en masterclasses gegeven door vooraanstaande namen uit het vak. Yeliz Çiçek, Martien Mellema, Ronald van der Kemp, Manon Meijers, Lonneke Nooteboom en Patty Zomer, maar ook influencers zoals Yara Michels, Stephanie Broek en andere deskundige docenten begeleiden je met kennis en plezier naar je succesvolle carrière in fashion, branding, business en digital media. Je werkt meteen aan een netwerk voor het leven!

Ze bieden verschillende opleidingen en cursussen aan. Kijk voor meer informatie op www.55creativebusinessschool.nl of ga langs en ontdek het opleidingsaanbod op het gebied van fashion styling, branding & business, digital media en interior.

Meer informatie