Terugblik op de shows van 2022 in Studio 21

Nieuws

10 januari 2023
Business

Terugblik op de shows van 2022 in Studio 21

Nu 2023 alweer in volle gang is, blikt Studio 21 graag nog even terug op de geweldige events die zij mochten hosten afgelopen jaar.

2022 was het jaar dat de evenementenbranche weer helemaal losging. Van congressen tot award shows, van verkiezingen tot personeelsfeesten met op maat gemaakte dinnershows, Studio 21 kon eindelijk hun gasten weer fysiek verwelkomen bij verschillende events in hun studio op het Media Park.

Zo diende studio 21 in december onder andere als locatie voor de opnames van het populaire programma The Roast van Famke Louise, maandag 16 januari om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Een ander hoogtepunt van 2022 was de terugkeer van Dinnershow Grandeur in Studio 21. Een spektakel van absolute Las Vegasallure, maar met een Hollands hart. Wij spraken met Jacqueline Bernard (51), producer bij Studio 21 over dit ‘grande spektakel’. Het interview met Jacqueline Bernard lees je hier

Op naar 2023

Maar tijd om stil te staan bij alle mooie producties van het afgelopen jaar is er voor Studio 21 bijna niet, want 2023 belooft een druk jaar te worden met events als Miss Beauty, Fit By Rox & Dutch It.De voorbereidingen voor de aankomende events zijn dan ook al in volle gang! Hierover binnenkort meer…

Ben jij ook op zoek naar een geschikte locatie voor een tv-productie of zakelijk event? Studio 21 is de met hun huiscateraar Maison van den Boer, alle high-end techniek en de intieme, maar grootse Studio tegelijk, perfecte locatie voor verschillende events en televisieopnames.

Kijk voor meer informatie op hun website of bekijk de Wrap Up van 2022!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws