Studio 21

BEDRIJF

Studio 21

Informatie

  • Joop van den Endeplein 7
  • 1217 WJ
  • Hilversum

Studio 21 voegt nog meer magie toe aan jouw event!

ENTER THE MAGIC CIRCLE

Als een eventlocatie, met een rijke historie op het Mediapark, is het onze missie om een plek te faciliteren waar we samen met onze opdrachtgevers een complete eventbeleving voor onze gasten neer kunnen zetten. Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar vooral onvergetelijke belevenissen.  Een congres, productpresentatie, tv-opname, livestream, award show, (personeels)feest; je kunt het zo gek niet bedenken. We denken graag mee om te zorgen dat jouw event onvergetelijk wordt. Volledig online, hybride of live!

Waarom Studio 21?

Studio 21 is een high-end eventlocatie, waar beleving centraal staat. In een compleet verbouwde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows. Met onze unieke arena-setting met 360 m² LED-scherm, geavanceerde geluidsvoorzieningen en innovatief lichtplafond, kan Studio 21 een beleving creëren voor elk event. Als full-service locatie neemt het team van Studio 21 alle zaken uit handen die jij wenst van creatie tot organisatie. Één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

Live, hybride of online?

Bij Studio 21 hebben we alle kennis en high standard faciliteiten in huis om een ‘in the round’ beleving – zowel fysiek als online- neer te zetten. Omdat we van origine een tv-studio zijn, zit dynamische beeldregistratie praktisch in ons bloed. Hierbij is als doel om altijd het ‘wij’ gevoel te creëren, de een vanuit de studio, de ander vanuit huis. Op welke manier dan ook, wij proberen van ieder event iets magisch te maken.

Ruimtes

Aan de Studio grenst onze ruime elegante foyer. Een sfeervolle ruimte met vele branding mogelijkheden rondom in de ruimte. De perfecte plek voor je ontvangst, break-out en naborrel. Tot slot beschikt Studio 21 over een grote backstage. Een belangrijke ruimte; de crew is de motor van een succesvolle productie! Van 12 kleedkamers, een grote artiestenfoyer tot aan een eigen productiekantoor.

Centrale ligging

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is het de ideale locatie voor nationale en internationale gasten. Dicht bij de snelweg, met 1.500 parkeerplaatsen, een bushalte & treinstation voor de deur en 30 minuten rijden vanaf Schiphol maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken.

Daarnaast is het Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle tv-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

Let’s get in touch

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaat Studio 21 met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden. Vul uw wensen in via het informatieformulier op de website en zij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Informatie

  • Joop van den Endeplein 7
  • 1217 WJ
  • Hilversum