De enige echte Dinnershow Grandeur is terug in Studio 21

Nieuws

25 augustus 2022
Media campus

De enige echte Dinnershow Grandeur is terug in Studio 21

Dinnershow Grandeur is terug in Studio 21 in Hilversum! De show is een lust voor oog en oor met prachtige muziek, schitterende kostuums, uitstekende zang en eigentijdse choreografieën.

Studio 21 en Wentink Forno & Partners hebben hun krachten gebundeld en herintroduceren Dinnershow Grandeur. De inmiddels toch wel rijke historie van Studio 21 (sinds 1992) vormde voor de producenten de inspiratie om het fenomeen ‘dinnershow’ terug te brengen naar Hilversum. En dit alles ter ere van het 30-jarige bestaan van de studio. De eerste show vindt plaats op 17 september 2022.

De show is een lust voor oog en oor, met prachtige muziek, schitterende kostuums, uitstekende zang en eigentijdse choreografieën. De gasten worden ontvangen in de luxe Studio 21, met 360 vierkante meter LED-schermen. Hierdoor ontstaat een verbluffend driedimensionaal effect en worden de gasten continu verrast en letterlijk meegenomen in het decor met Las Vegas-allure, maar een Hollands hart. De show is een fantastische opmaat naar de wervelende afterparty, waarbij de gasten na afloop volop kunnen dansen. We geven alvast een voorproefje hieronder!

De dinnershow, in combinatie met een 4-gangen diner, een uitgebreid drankenpakket en overnachtingsmogelijkheden rondom het Media Park, biedt een totaalbeleving voor een onvergetelijke avond.

Kortom, Grandeur biedt een complete avond uit voor een collega’s, vrienden en familie!

Kijk voor meer informatie & tickets op www.dinnershow-grandeur.nl.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws