EMG benoemt Kathleen Wellink als nieuwe Directeur Outside Broadcast & Studio’s

Nieuws

17 december 2022
Nieuws & Events

EMG benoemt Kathleen Wellink als nieuwe Directeur Outside Broadcast & Studio’s

Facilitair leverancier EMG Nederland benoemd Kathleen Wellink als Directuer Outside Broadcast & Studio’s. Zij wordt in deze rol verantwoordelijk voor de grootste business unit binnen EMG Nederland, ook wel ‘Meercamera’ genoemd.

Binnen deze business unit zijn ruim 250 medewerkers en een grote groep freelancers dagelijks in de weer om de mooiste audiovisuele producties tot stand te brengen. Kathleen Wellink zal samen met CEO René Delwel de directie vormen van EMG Nederland. Kathleen heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en de broadcastwereld, dat laatste bij het voormalige NOB en later Technicolor (nu Red Bee Media) waar zij verantwoordelijk was voor de operatie. Daarnaast heeft zij, deels als interim-manager en bestuurder, bij uiteenlopende organisaties gewerkt die transities moesten ondergaan.

René Delwel: “De broadcastwereld is aan een uitdagende transformatie begonnen, zowel in technische als in economische zin. De arbeidsmarkt in onze sector staat onder druk en tegelijkertijd is er door nieuwe spelers op het speelveld meer vraag naar hoogstaande content. Met Kathleen hebben we een geweldige manager in huis die in staat is onze organisatie te bewegen naar deze nieuwe realiteit.“

Kathleen Wellink: “De mediawereld heeft mij altijd getrokken en ik kijk er dan ook enorm naar uit om aan de slag te gaan bij dit bedrijf dat aan zoveel prachtige producties meewerkt. EMG heeft alles in huis om verder te groeien en te excelleren in de broadcast- en mediawereld. Ik ga samen met het meercamera-team aan de bak!”

Kathleen Wellink start op 1 januari 2023 vervangt Joris Boerhof die voor een nieuwe uitdaging in het buitenland heeft gekozen.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws