It’s a wrap! Media Park Kerstborrel 2022

Nieuws

16 december 2022
Media campus

It’s a wrap! Media Park Kerstborrel 2022

De Media Park Kerstborrel van donderdag 15 december, met als thema ‘foute kersttruien’, was een groot succes! Wij blikken terug op een gezellig kerstfeest in David’s.

De foto’s spreken eigenlijk al voor zich, de Media Park Kerstborrel 2022 was een groot succes. Zo’n vijfhonderd Media Parkers van verschillende organisaties waren op de borrel aanwezig. De feestelijke welkomstcocktail viel bij iedereen in de smaak, de VR-game Meet me @ Media Park maakte zijn debuut en leverde leuke conversaties op tussen collega’s en de band Mom’s Finest zette de tent helemaal op zijn kop. De prijs voor de meest foute kersttrui ging naar iemand van de VPRO en verder is er vooral veel gelachen, gedanst en gefeest. 

Alle foto’s staan inmiddels online,  dus kijk snel, want wie weet zit er ook een leuk kiekje van jou en jouw collega’s tussen.

Foto’s van de borrel bekijken? Klik dan hier.

Wij zien jullie in ieder geval heel graag weer bij de volgende Media Park borrel! Data voor 2023 komen a.s.a.p. in de campusagenda te staan. Dus houd onze website en onze social media kanalen in de gaten. 

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws