Leer vertrouwen op je eigen natuur tijdens de sessie ‘Oermens 2.1’

Nieuws

21 maart 2023
Business

Leer vertrouwen op je eigen natuur tijdens de sessie ‘Oermens 2.1’

Vandaag, op dinsdag 21 maart, staat de Vitaliteits-TALK ‘Oermens 2.1’ om 16.00 gepland! Mikkel Hofstee, CEO en oprichter van Lifeguard, laat tijdens deze inspirerende talk zien dat stress op dit moment een van de grootste killers op aarde is, omdat we altijd ‘aan’ staan. Mikkel: “Met vertrouwen op onze eigen natuur kunnen we het altijd aan en gaan we stress te lijf.”

Mikkel Hofstee, naast CEO en oprichter, ook auteur van het boek Oermens 2.1, laat tijdens deze sessie zien dat stress momenteel een van de grootste killers op aarde is, omdat we altijd ‘aan’ staan. Onze hunkering naar de beloning in de vorm van ‘likes’ op social media staat oprecht contact in de weg. Maar er is hoop: als we de holbewoner in onszelf herontdekken en deze een prominentere plek in ons leven geven. Het is een verrassende sessie, met de humor en zelfspot die Mikkel kenmerkt.

Oermens 2.1 is een pleidooi om dichter bij onze natuur te komen en de vooruitgang voor ons te laten werken.

Deze sessie vindt vandaag plaats van 16.00 – 17.00 uur.

Locatie: Kantoor Ster, 4e etage Mediacentrum (Joop van den Endeplein).

Er zijn nog een paar plekjes bveschikbaar, dus wees er snel bij. Want VOL = VOL! Alle vitaliteits-sessies tijdens ‘De Week van Vitaliteit’ zijn gratis by the way:)

Dus lijkt dit je interessant? Bestel dan nu nog snel de gratis tickets via deze link!

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws