NPO 3FM Knalt tijdens Amsterdam Dance Event

Nieuws

18 oktober 2023
Events

NPO 3FM Knalt tijdens Amsterdam Dance Event

Dit weekend staat NPO 3FM volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op vrijdag- en zaterdagavond worden de AvondVrijdagShow, 3voor12 Radio, Vera On Track en The Beat live uitgezonden vanuit de 3FM-studio in De Tolhuistuin in Amsterdam. Met bekende namen als Darude, Coloray en Oguz belooft het een spetterend event te worden.

3FM brengt de diversiteit van de dance-scene in beeld: van opkomend Nederlands talent tot gevestigde namen. Op vrijdagavond trappen 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker af met de AvondVrijdagShow met exclusieve sessies van Darude en Jungle by Night. Eva Koreman ontvangt tijdens 3voor12 Radio onder andere de Nederlandse techno-dj OGUZ voor een live set. Andres Odijk sluit de vrijdag af met een Drum & Bass Special.

Op zaterdag spreekt Vera Siemons met onder andere Ineffekt in Vera On Track. 3FM-dj Justin Verkijk presenteert The Beat met dj’s Gigola, Coloray en meer. Alle hoogtepunten zijn te beluisteren op 3FM, NPO Luister en te zien via 3FM.nl/live.

Uitzendtijden NPO 3FM op ADE

Vrijdag 20 oktober

  • 19.00 tot 22.00 uur – AvondVrijdagShow
  • 22.00 tot 01.00 uur – 3voor12 Radio
  • 01.00 tot 02.00 uur – Drum & Bass Special

Zaterdag 21 oktober

  • 19.00 tot 22.00 uur – Vera On Track
  • 22.00 tot 01.00 uur – The Beat

Podcast ‘Als Muren Konden Praten’ en TikTok-kanaal ‘In The Beat Of The Moment’

Tijdens ADE lanceert 3FM-dj Justin Verkijk de podcast “Als Muren Konden Praten” op NPO Luister en 3FM.nl. Ook introduceert hij het TikTok-kanaal “In The Beat Of The Moment”, waar kijkers worden meegenomen in de wereld van ADE en op de hoogte blijven van elektronische muziek en clubcultuur in Nederland.

Dus, tune in en beleef ADE als nooit tevoren!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws