Recap: De Media Park ‘Week van Vitaliteit’

Nieuws

29 maart 2023
Media campus

Recap: De Media Park ‘Week van Vitaliteit’

It’s a wrap! Van 20 tot en met 23 maart vond de ‘Week van Vitaliteit’ plaats op het Media Park. We kijken terug op een inspirerende week met interessante Vitaliteits-TALKS, intensieve sportklasjes en een gezellige Campusborrel.

De sportievelingen onder ons konden konden hun lol op met een aantal sportieve activiteiten verzorgd door Health Works Fitness, zoals een Zumba-les of een Rocycle-workout. Ook kon je een lesje Rope Skipping volgen van niemand minder dan Nederlands Kampioene Tessa van der Mark. Voor degenen die liever mentaal werden uitgedaagd was er elke dag een Vitaliteits-TALK, waarbij experts van coachings- en trainingsbureau Lifeguard, spraken over energiemanagement, het positieve brein, vitaal leiderschap en het effect van ons oerbrein op ons moderne leven. Bij Bar Boon was een gezonde lunch special verkrijgbaar en je kon meedoen aan de waterchallenge. 

De week werd afgesloten met een gezellige Campusborrel in David’s. Er was een DJ aanwezig en er liepen complimentenmeisjes en -jongens rond om je te verblijden met handgeschreven, persoonlijke complimenten.

Kortom, een week vol vitaliteit! In juni vindt de Media Park ‘Week van Talent’ plaats, dus hou vooral de website en socials in de gaten voor meer nieuws hierover. 

Met dank aan de sponsoren: Media Perspectives, Lifeguard, Ster, MOOS Productiehuis, Health Works Fitness en het MBO College Hilversum.

Via deze link een kleine sfeerimpressie van de week…

Hieronder vind je de aftermovie:

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws