Mediamuseum Beeld & Geluid nodigt mediaprofessionals van het Media Park uit

Nieuws

2 juni 2023
Media campus

Mediamuseum Beeld & Geluid nodigt mediaprofessionals van het Media Park uit

Exclusief voor de mediaprofessionals van het Media Park is er gratis toegang tot het Mediamuseum Beeld & Geluid van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni tussen 10.00 en 17.00 uur. Hieronder lees je de uitnodiging, geschreven voor de Media Parker, namens Beeld & Geluid.

Het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid is sinds februari open. Publiek én schoolklassen weten de weg naar het museum al goed te vinden, maar ben jij als Media Parker al binnen geweest? Weet je hoe al die exhibits er uit zien en wat er allemaal te doen is? Het Mediamuseum gaat over jullie werk en zou het daarom leuk vinden als jullie een keer komen kijken.  

Van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni laten zij jullie dan ook graag het Mediamuseum zien. Ze nodigen alle mediaprofessionals werkzaam op het Media Park (of bij omroepen die elders in de buurt gevestigd zijn) uit voor een gratis kennismaking.

Leuk? Meld je dan nu aan voor een van de beschikbare tijdsloten en ontvang jouw gratis ticket. Doe dat snel, want vol is vol.  

JA IK WIL:  https://tickets.beeldengeluid.nl/museumactiemediapark

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws