Line-up ‘3FM Awards’ bekend

Nieuws

20 februari 2023
Nieuws & Events

Line-up ‘3FM Awards’ bekend

Donderdag 23 maart is het zover: NPO 3FM reikt op die dag de publieke popprijzen uit tijdens de ‘3FM Awards’. Vandaag is de line-up van de awardshow bekendgemaakt en ook is de kaartverkoop voor de show is gestart. Niemand minder dan Son Mieux, Rondé en Prins S. en de Geit treden op bij de 3FM Awards. 

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen die door het publiek gekozen worden. 3FM-luisteraars kunnen vanaf maandag 13 maart stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer.

De Schaal van Rigter, dé 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar, zal al eerder uitgereikt worden door de zender. Vorig jaar mocht Rondé deze award in ontvangst nemen voor het nummer Hard To Say Goodbye. Wie er dit jaar met de 3FM Legend Award naar huis gaat zal 3FM ook al voor 23 maart bekend maken. De 3FM Legend Award is in het leven geroepen om een organisatie, persoon of groep te bedanken voor hun inzet voor de muziekindustrie. Eerder wonnen Kensington en Jan Smeets de prijs.

Over 3FM Awards

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse publieke popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Luisteraars bepalen de winnaars van de awards in de volgende categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. Daarnaast reikt 3FM ook de Schaal van Rigter en de 3FM Legend Award uit. De uitreiking van de 3FM Awards is op donderdag 23 maart in poppodium PAARD in Den Haag en te volgen via 3FM, 3FM.nl en de 3FM-app. Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.

Bijwonen

Wil jij hier ook bij zijn? Bestel dan nu via deze link jouw tickets.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws