Oogappels sleept Gouden Televizier-Ring 2023 in de wacht

Nieuws

18 oktober 2023
Events

Oogappels sleept Gouden Televizier-Ring 2023 in de wacht

De razendpopulaire televisie-serie ‘Oogappels’ wint Gouden Televizier-Ring 2023. De stad Amersfoort is in feeststemming na de glorieuze overwinning van de serie ‘Oogappels’ tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2023. De dramaserie, geproduceerd door BNNVARA en grotendeels opgenomen in Amersfoort, kaapte met 39 procent van de stemmen de prestigieuze Gouden Televizier-Ring.

Dan de Televizier-Ring voor Jeugd ging naar het magische duo Steven & Jamie Kazàn voor hun scripted reality show Road to Vegas (AVROTROS). Een betoverende reis vol humor en magie die de jeugdige kijkers keer op keer weet te vermaken!

Noa Vahle ontving de Televizier-Ring Talent 2023, een welverdiende erkenning voor haar passie voor sport en zeer gewaardeerd door het Nederlandse publiek.

In de categorie Presentator ging de Televizier-Ring naar de getalenteerde Hélène Hendriks van SBS6, die afgelopen zomer lof oogstte met haar eigen talkshow De Oranjezomer.

Bertrie Wierenga, die dit jaar schitterde in Goede Tijden, Slechte Tijden en indruk maakte als Maria Magdalena in de musical The Passion, nam de Televizier-Ring Actrice mee naar huis.

De Online-videoserie Televizier-Ring ging naar Politie 24/7, waarin kijkers via bodycambeelden een uniek kijkje achter de schermen van de Nederlandse politie krijgen.

Het indrukwekkende afscheidsconcert van de legendarische Rob de Nijs, uitgezonden door Omroep MAX, ontving de Televizier-Ring Impact 2023, uitgereikt aan zijn vrouw door Rikkie Kolle.

Wij feliciteren niet alleen de cast en crew van Oogappels maar ook alle andere winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala 2023, die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan de pracht van de Nederlandse televisie-industrie.

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws