Doe mee met een lesje ‘Rope Skipping’ en kom naar de Campusborrel

Nieuws

23 maart 2023
Media campus

Doe mee met een lesje ‘Rope Skipping’ en kom naar de Campusborrel

De Media Park  ‘Week van Vitaliteit’ is in volle gang! Vandaag is de laatste dag dat je gratis sportklasjes kan volgen en een inhoudelijke sessie van Lifeguard kunt bijwonen over ‘Vitaal Leiderschap’.

We beginnen vandaag, 23 maart, om 08.30 met een HIIT-Training, die verzorgd wordt door Health Works Fitness, gevolgd door de clinic ‘Rope Skipping’ van 12.00 tot 13.00. Deze clinic wordt gegeven door niemand minder dan Nederlands kampioen ‘Rope Skipping’ Tessa van der Mark.

Vitaliteits-TALK over ‘Vitaal Leiderschap’

Vanmiddag om 16.00 geeft Reinder Postma van trainingsbureau Lifeguard een sessie over ‘Vitaal Leiderschap’. Tijdens deze laatste Vitaliteits-TALK  gaat hij in op welke eigenschappen zijn van belang om als leidinggevende een optimaal werkklimaat te bieden voor je teamgenoten?

Media Park Campusborrel

We sluiten de week wordt om 17.00 uur af met een feestelijke Media Park Campusborrel in David’s. Een DJ zorgt de hele avond voor goede muziek en er lopen complimentenmeisjes en -jongens rond om je te verblijden met handgeschreven, persoonlijke complimenten.

Wat kun je verwachten?

  • Twee consumptiemunten bij binnenkomst (tussen 17.00 – 18.30 uur)
  • Smakelijke borrelhapjes
  • DJ en spetterend feest

We hopen je 23 maart te zien!

Aanmelden kan via deze link!

Let op: je komt op een pagina waar je meerdere ticketopties hebt. De campusborrel vind je als je naar beneden scrollt op deze pagina. 

Ben je benieuwd naar foto’s van de afgelopen borrels? Bekijk dan onze Flickr pagina.

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws