Dutch Media Week trapt af met Business & Innovation Days

Nieuws

2 oktober 2023
Business

Dutch Media Week trapt af met Business & Innovation Days

Vandaag start de Dutch Media Week met de Business & Innovation Days, twee dagen met veel boeiende sprekers die je een kijkje in de toekomst van de media-industrie geven.

Zo spreken op maandag 2 oktober o.a. Ezra Eeman (NPO), Dasha Simons (IBM), Rhied Al-Othmani (Hogeschool Utrecht), Jeroen Nikkel (GFK) en Axel Arnbak, met Maarten Boer (Omroep Zwart) als moderator.

Op dinsdag 3 oktober zijn er inspirerende talks en panels met o.a. Jamie Allan (NVIDEA), Jan Muller (RPO), Funs Jacobs (Media.Monks), Rob Orchard (The Slow Journalism Company), Myrthe Veenstra (Team Liquid) en Remy Steijger (Captains), terwijl Yuki Kho (cultuurjournalist & presentator VPRO) als moderator optreedt.

Het volledige programma vind je nu online op de website van Dutch Media Week.

Heb je je tickets (gratis, inclusief lunch!) nog niet gereserveerd? Wacht dan niet te lang, want vol=vol!

Kortingsactie David’s Bar & Restaurant

Op het altijd bruisende Media Park, op het Joop van den Endeplein om precies te zijn, zit David’s Bar & Restaurant, the place to be tijdens Dutch Media Week. Hier kun je genieten van American Southern soul food in een New Yorkse vibe. Of je nu zin hebt in een gezellig bakkie koffie op de bank, een goede cocktail aan de kosmopolitische bar, een snelle zakenlunch op het terras of een uitgebreid extravagant diner aan de chef’s table: bij David’s is plek voor iedereen op elk moment van de dag. En speciaal voor alle bezoekers van de Business & Innovation Days is er een speciale actie tijdens Dutch Media Week: 10 % korting op lunch, borrel of diner!

Reserveren doe je hier!

Maar ook op andere dagen ben je hier natuurlijk van harte welkom. Bovendien vieren we op donderdag 5 oktober bij David’s voor de laatste keer dit jaar de media tijdens het Dutch Media Week Café XXL. Ben je er ook bij?

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws