Nieuwe AVROTROS-podcast: ‘Wie is de Mol?’

Nieuws

2 januari 2023
Business

Nieuwe AVROTROS-podcast: ‘Wie is de Mol?’

Historische plekken, gedenkwaardige gebouwen en adembenemende natuur. In de vernieuwde AVROTROS-podcast van ‘Wie is de Mol?’ neemt Rik van de Westelaken de luisteraar mee langs de verschillende locaties van het 23e seizoen in Zuid-Afrika. Wat is het verhaal van de eerste locatie waar de kandidaten geld verdienen? Wat betekenen de muurschilderingen in Kaapstad? En wat hebben de inwoners van Tulbagh met badeendjes? Géén verborgen aanwijzingen, wél meer informatie over de geschiedenis en cultuur van dit bijzondere land. 

Zuid-Afrika wordt vaak ‘de wereld in een land’ genoemd; niet alleen vanwege de totaal verschillende landschappen, maar ook omdat de bevolking een smeltkroes is van verschillende culturen. In gesprek met presentator Rik van de Westelaken vertellen experts over de complexe geschiedenis en veelzijdige cultuur van het land. En hoe hebben de kandidaten Zuid-Afrika ervaren? In elke aflevering blikken twee kandidaten samen terug op een opdracht.

Rik van de Westelaken: “Zeker dit seizoen is er veel te vertellen over de bijzondere locaties die we met Wie is de Mol? bezoeken. Maar in het programma is daar niet altijd de ruimte voor. Ik ben blij dat we met deze vernieuwde podcast meer over de cultuur en geschiedenis van Zuid-Afrika kunnen vertellen aan die grote groep Wie is de Mol?-fans. Want één ding is zeker: Zuid-Afrika is meer dan alleen een prachtige bestemming.”

De 9-delige serie van de officiële Wie is de Mol? podcast is vanaf zondag 8 januari wekelijks te beluisteren via alle populaire podcast-apps

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws