Medewerkers van Ster werken zich in het zweet bij HWF

Nieuws

26 september 2022
Media campus

Medewerkers van Ster werken zich in het zweet bij HWF

De medewerkers van Ster leefden zich vorige week uit bij de speciaal voor hen georganiseerde sportlessen door Health Works Fitness. Het aanbod was divers, van ontspannen Yoga tot intensieve Bodypump. Zo konden zij kennis maken met bedrijfsfitness.

Volgens Ster-medewerkers was het een topervaring: “Je leert zo je collega’s op een andere manier kennen.” Voor alle bedrijven op het Media Park, biedt Health Works Fitness bedrijfsfitness aan. “Hiermee stimuleer je het groepsgevoel, medewerkers worden minder snel ziek en het personeel is meer tevreden met zijn of haar baan”, aldus Nathalie Rieder van HWF. “En mensen hoeven zo niet buiten werktijd op zoek naar een sportschool waar ze niemand kennen, wat de drempel om te gaan sporten flink kan verhogen.”

Klaar voor de start?

Vind jij sporten ook zo leuk en denk je dat dit ook iets voor jouw bedrijf is? Gooi het dan in de groep! Het is mogelijk om vrijblijvend een speciale kennismaking dag te organiseren voor je bedrijf. Check snel deze pagina voor meer informatie en wie weet sta jij binnenkort samen met je collega’s lekker te sporten bij HWF!

Liever niet in groepsverband sporrten maag gewoon zelf een dagje proef-trainen? Ook dat is mogelijk, er ligt een gratis dagpas voor je klaar!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws