Giel Beelen sluit zich aan bij podcast recordpoging tijdens Dutch Media Week

Nieuws

28 september 2022
Nieuws & Events

Giel Beelen sluit zich aan bij podcast recordpoging tijdens Dutch Media Week

Aan de lange rij podcastmakers die zich inmiddels heeft aangemeld om mee te doen aan de recordpoging podcast maken van Dutch Media Week, zijn inmiddels nog meer namen toegevoegd. Zo heeft Giel Beelen toegezegd mee te doen met zijn podcast Kukuru, is Annette Barlo te gast tijdens de ‘Daar bleef je voor thuis!’ podcast die geheel in het teken van ‘Oppassen!’ staat en heeft Maxim Hartman toegezegd dat de kortste podcast van Nederland, Mand, speciaal voor deze gelegenheid een aflevering van maar liefst 1 minuut zal maken.

Tijdens de 7e editie van mediafestival Dutch Media Week wordt tijdens een recordpoging van 1 tot en met 9 oktober 200 uur onafgebroken podcasts gemaakt. De podcasts zijn gratis live bij te wonen en vinden op zaterdag 1 en zondag 2 oktober plaats bij Boekhandel Voorhoeve en van 3 tot en met 9 oktober bij Beeld & Geluid in Hilversum.

Van Ti-Ta Tovenaar tot oud-commando

De 200 uur worden gevuld met podcasts over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo staat presentator Sander van Kaam tijdens ‘Dat zien wij morgen dan wel weer’ stil bij 50 jaar Ti-Ta Tovenaar, samen met gasten Maroesja Lacunes (Ti-Ka), Henk Votel (Opa) en familie van schrijver Lo Hartog van Banda. Tijdens ‘Pruikentijd’ nemen twee drag queens plaats achter de microfoon en bij ‘Mutsdas’ spreekt Stefan Vreugdenburg met illustere oud-commando’s Ray Klaassens (bekend van Kamp van Koningsbrugge) en Henk Heesakkers. Andere podcasts en podcastmakers die tijdens de recordpoging te horen zijn, zijn onder andere: Vincent Bijlo, De Leeuw lult verder, de PodBast, Dit was de radio, de Lesbische Liga Podcast, VINK, Televisië, Content Wars, RadioReuzen en de Boer Zoekt Podcast.

Wil jij ook meedoen aan deze recordpoging? Lees dan hier meer en meld je aan!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws