Ster verhuist naar het Media Park

Nieuws

21 augustus 2022
Business

Ster verhuist naar het Media Park

Op 12 september verwelkomen wij de Ster en haar medewerkers op het Media Park. Na ruim 40 jaar kantoor te hebben gehouden in het Ster-pand aan het Laapersveld heeft Ster besloten om te verhuizen naar het Media Park. Een van de belangrijkste redenen is om dichter bij hun partners van de publieke omroep te werken. Het  pand is te vinden op de vierde verdieping van het Mediacentrum aan het Joop van den Endeplein. Een centrale en dynamische plek in het hart van de Nederlandse mediawereld. Daarbij is het Media Park een inspirerende omgeving waar innovatie, talentontwikkeling en mediakennis samenkomt.

LOCATIE

Ster betreedt de vierde verdieping van het Mediacentrum aan het Joop van den Endeplein 1, naast Bar Boon en de grote studio’s. In dit gebouw bevinden zich verschillende kleine en grote mediabedrijven onder één dak. Van harte welkom!

ONLINE SESSIE STER FOCUS

Op donderdag 15 september organiseert de Ster de online sessie Ster Focus. Daarin duiken zij samen met diverse gezichten van de Ster, NPO en illusionist Victor Mids in de wereld van media en aandacht. Waar moet je de aandacht op leggen in 2023? Welke (nieuwe) NPO-programma’s worden echte aandachttrekkers? En welke waardevolle tips zijn er om commercials in het oog te laten springen?

Ben jij ondernemer of marketeer die reclame inzet op radio, tv of online of dit overweegt én ben je benieuwd naar jouw kansen in 2023? Kijk dan hier voor meer informatie.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws