Meet Media Campus NL

Nieuws

17 april 2024
Media campus

Meet Media Campus NL

In januari hebben we afscheid genomen van Media Perspectives en zijn zij verder gegaan als Media Campus NL. Sindsdien zijn ze druk bezig met het maken van plannen, het ontwikkelen van het merk en een huisstijl, het organiseren van events en nog veel meer. Kortom, ze zijn ‘work in progress’. 

Media Campus NL is de nieuwe campusorganisatie op het Media Park in Hilversum. De organisatie zet zich in voor het ontwikkelen van een bruisende campus, waar innovatie en talentontwikkeling centraal staan. Zij verbinden bedrijven, talent en onderwijsinstellingen met elkaar. Samen stimuleren ze onderzoek en innovatie, de ontwikkeling van kennis en talent, co-creatie en een leven lang ontwikkelen in de media- en creatieve sector.

Media Campus NL creëert een dynamisch ecosysteem waarin bedrijven, makers, talent en kennisinstellingen gedijen door samenwerking en kennisdeling. Waar nieuwe ideeën, bedrijven, talent en de toekomst van media ontstaan. Met het Media Park als levendige thuisbasis. Neem bijvoorbeeld de bijeenkomst van dinsdag 23 april in de Media Innovation Hub, waar een diverse groep professionals meedeed aan de jaarlijkse studiereis van TwynstraGudde, langs verschillende campus hotspots in Nederland en Vlaanderen.

De campusorganisatie is een samenwerkingsverband van NPO, RTL, NEP, Ster, Beeld & Geluid, Media Park Management, MBO College Hilversum, Hogeschool Utrecht en Gemeente Hilversum. EMG en VodafoneZiggo hebben zich inmiddels ook hierbij aangesloten. Media Campus NL is voortgekomen uit Media Perspectives.

Meer informatie over het ontstaan van de Campusorganisatie vind je hier.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws