Lancering nieuw platform: Talent this way

Nieuws

8 februari 2023
Nieuws & Events

Lancering nieuw platform: Talent this way

Begin februari 2023 heeft Mediastages een vacatureplatform gelanceerd dat zich richt op banen in de creatieve industrie: Talent this way.

Talent this way is hét vacatureplatform voor de media en creatieve industrie. Al 15 jaar bouwen ze aan het netwerk via het zuster bedrijf Mediastages. Ze komen over de vloer bij alle productiemaatschappijen, publieke- en commerciële omroepen, creative agencies, gaming bedrijven en alle facilitaire bedrijven die gelinkt zijn.

Door de jarenlange ervaring hebben ze een grote database met professionals die ooit via Mediastages een stage hebben gezocht. Nu gaan ze ook helpen bij hun zoektocht naar een (nieuwe) job. Het netwerk van opleidingen en opleiders geeft Talent this way toegang tot hun alumni. Ze geven daardoor vaak voorlichtingen bij studieverenigingen over solliciteren.

Ludieke winactie Talent this way 

Dinsdagmiddag 14 februari toont het nieuwe vacatureplatform Talent this way haar liefde voor talent op het Joop van den Endeplein op het Media Park.

In de campagne wil Talent this way zich kenbaar maken als een platform waar het talent en de mens hierachter centraal staat. Loop vooral langs als je benieuwd bent naar de ludieke actie!

Talent this way is begin februari 2023 door Mediastages gelanceerd. Middels dit nieuwe platform wil Mediastages zich richten op de volgende fase van de carrière: een baan in de creatieve industrie.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws