Inzenden vijfde editie van de #Video Awards nu mogelijk

Nieuws

10 november 2022
Nieuws & Events

Inzenden vijfde editie van de #Video Awards nu mogelijk

De vijfde editie van de #Video Awards vindt plaats op dinsdag 20 december in de monumentale kerk De Duif in Amsterdam. Deze vakprijs is in het leven geroepen om aandacht te vestigen op alle mooie content die het afgelopen jaar de online en on demand video wereld heeft bereikt.

Het bijzondere aan de #Video Awards is dat de awards worden toegekend door vakgenoten. Deze editie kent de grootste vakjury tot nu toe, die de genomineerden selecteren en winnaars bepalen. De vakjury mag maar liefst veertien awards verdelen in veertien categorieën, waaronder: Beste Online Video, Beste Creator, Beste Video on Demand, Beste Docu, Beste Influencer Campagne en de Impact Award. Deze laatste award wordt uitgereikt door AD Play, het VOD-platform van DPG Media. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst een award toegekend voor Beste Streaming Platform.

De #Video Awards zijn in het leven geroepen door het mediabedrijf Hot Pepper. Het is een vakprijs voor online en on demand video. Alle inzendingen worden door een vakjury beoordeelt, de nominaties en winnaar worden per categorie bepaalt. Er is daarnaast een notaris die de uitslag jaarlijks vaststelt. Inmiddels is dit de vijfde editie van de #Video Awards, waar Famke Louise, NOSop3, #BOOS, Mocro Maffia, Wonderboys en Defensie tot de eerdere winnaars behoren.

Inzenden van videocontent kan tot en met 25 november 2022 via deze link . Op 5 december worden de genomineerden bekend gemaakt en op 20 december is de award uitreiking in De Duif Amsterdam.

Bron: Broadcast Magazine

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws