Inschrijving vierde editie TV Masters van start

Nieuws

22 juni 2024
Nieuws & Events

Inschrijving vierde editie TV Masters van start

Op donderdag 26 september begint de vierde editie van de masterclass TV Masters, een kosteloze en interactieve training voor startende mediaprofessionals. TV Masters biedt een uitgebreide kennismaking met zowel lineaire TV als online video en is speciaal ontworpen voor adverteerders en bureaus.

De zesdelige masterclass is een samenwerking tussen broadcasters, mediabureaus en adverteerders. Deze training brengt essentiële kennis en vaardigheden bij over onderzoek, planning en strategie, wetgeving en zelfregulering, branded content, innovatie en effectiviteit. Experts zoals Mouette van Rijn, Patricia Sonius, Jim Leeuw en Luc Mali delen hun jarenlange ervaring.

Programma en Modules
De masterclass bestaat uit drie webinars en drie workshops op locatie, verspreid over drie maanden. De modules behandelen de volgende thema’s:

– Workshop Planning & Strategie
– Webinar Alles over Kijken
– Webinar Wetgeving & Zelfregulering
– Workshop Reclame & Effectiviteit
– Webinar Online Video & TV Innovaties
– Webinar Branded Partnerships

Elke module wordt afgesloten met een toets van tien meerkeuzevragen. Het behalen van het certificaat is afhankelijk van de aanwezigheid bij de webinars en workshops, evenals het aantal correct beantwoorde examenvragen. De masterclass is geaccrediteerd door het Nederlandse Instituut voor Marketing (NIMA), wat betekent dat succesvolle deelnemers 16 PE-punten ontvangen.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 20 juni 2024 inschrijven via de TV Masters website. Deelname is geheel kosteloos. Na beoordeling van de aanmelding ontvangen kandidaten bericht over hun toelating.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws