Geslaagde editie Media Park borrel 2.0

Nieuws

30 september 2022
Events

Geslaagde editie Media Park borrel 2.0

De tweede editie van de Media Park borrel op donderdag 29 september was wederom een groot succes! Met als locatie het recent geopende David’s aan het Joop van den Endeplein en een opkomst van meer dan vierhonderd Media Parkers blikken we terug op een zeer geslaagde editie.

De blonde Ster-biertjes waren een goede binnenkomer, de spiegel-photobooth werd druk bezocht en de typisch Amerikaanse happen vonden gretig aftrek. BNNVARA-presentator Jamaal Hussein opende de borrel met een kort welkomstwoordje, gevolgd door Tim Sleegers, directeur Media Park en community manager Merel Becht, die kort ingingen op de nieuwe website en de plannen rondom de campusontwikkeling van het Media Park. Ook alle nieuwe Ster-collega’s werden welkom geheten op het park. Er was zelfs een verassingsbezoek van Loeki de Leeuw, die voor veel lachende gezichten zorgde. Met muziek van live-band The Tributes op de achtergrond werd er nog tot in de late uurtjes door geborreld, gekletst en gedanst. Wij kijken uit naar de volgende borrel!

Met bijzondere dank aan onze sponsoren: NPO, EMG, Ster reclame, Unbranded, Media Groen, NEP, Media Perspectives, en David’s Bar & Restaurant.

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws