Talent Day: Matchmaking Sessies en Mediatalent van het Jaar

Nieuws

5 oktober 2022
Talent

Talent Day: Matchmaking Sessies en Mediatalent van het Jaar

Vandaag, woensdag 5 oktober, is het Talent Day bij Dutch Media Week. Tijdens deze Talent & Onderwijs dag worden studenten en jonge professionals in het zonnetje gezet. Van BM Mediatalent van het Jaar, een rondleiding bij de grote mediabedrijven, tot Matchmaking Sessies tussen bedrijven en studenten. Er is van alles te doen.

Matchmaking Sessies

Zo organiseert BMYoung, samen met Mediastages, live Matchmaking Sessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jonge professionals. Het zijn speeddates waarin de mediabedrijven in contact komen met mogelijke nieuwe medewerkers of stagiairs. Geen pittige pitches, maar een flitsdate van vijf minuten waar je mogelijk in contact kunt komen met de (werk)liefde van je leven.

Deze sessie vindt plaats tussen 10.30 en 12.30 uur in Beeld & Geluid in Hilversum. Inschrijven voor de matchmakingsessies doe je door te reageren op de tijd van je keuze op de website. Maar let op: VOL = VOL. En als de timeslots bezet zijn, verdwijnen ze ook meteen van de site. Meld je direct aan en mis deze unieke kans niet!

Stagebezoek – Een rondleiding bij de grote mediabedrijven

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om bij Studio 21, NEP, ITV Studios, EMG of NPO Radio 1 & 2 te werken? Op woensdag 5 oktober gooien deze bedrijven hun deuren open en kan jij kennis maken. Meld je hier aan voor een rondleiding en beleef het zelf!

BMYoung de Creative Cup.

Ook dit jaar organiseert BMYoung de Creative Cup. (Media) studenten of jonge mediamakers op persoonlijke titel mogen hun idee voor een televisieformat, YouTube-serie, podcast, radioshow of andere mediaproductie pitchen aan een zeer deskundige jury.  Meer weten? Kijk dan hier!

Wil je weten wat er vandaag nog meer allemaal op het programma staat? Kijk dan hier!

Over Dutch Media Week

Dutch Media Week toont van 3 tot en met 9 oktober de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Samen met een groot aantal partners belichten, stimuleren en promoten ze de vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven in de Nederlandse media-industrie.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws