Alle faciliteiten

Filter Filters

Resultaat 6 - 10 van 14

Bar Boon

Bar Boon

BAR BOON is een ontmoetingsplek op het Media Park voor elk moment van de dag. Het assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid. Op het menu staan salades, broodjes, soepen, smoothies. Ook voor een goeie kop koffie met een cookie kun je bij BAR BOON terecht.

André van Duinboulevard 7, 1217 WH, Hilversum

The Canteen

The Canteen

Zoek je een inspirerende omgeving om te vergaderen, werken of lunchen? Of wil je een borrel organiseren? De studenten Horeca van MBO College Hilversum staan voor je klaar bij The Canteen.

Bob Spaaklaantje 2A, 1217 ZG Hilversum

Health Works Fitness

Health Works Fitness

Of het nu gaat om trainen aan de hand van een persoonlijk sportprogramma, het volgen van een groepsles of gewoon vrij trainen, alles is mogelijk bij Health Works Fitness. En het leuke is, HWF beperkt zich niet tot sporters werkzaam in de media. Ze ontvangen jou ook graag!

Willem Ruisweg 18 ,1217 WL Hilversum

De Radiofabriek

De Radiofabriek

De Radiofabriek is hét productiehuis voor online radio en podcast. Vanaf het Media Park in Hilversum verzorgen zij complete audioproducties en helpen bedrijven en organisaties om zo goed mogelijk hun verhaal te vertellen, in audio.

De Radiofabriek Paviljoen 11 Media Parkboulevard 11 1217 WE Hilversum

Grand Café Eten en Drinken

Grand Café Eten en Drinken

Onder de naam Eten en Drinken biedt Beeld & Geluid je een sfeervol Grand Café en een Espressobar. Dé plek waar je tijdens je bezoek aan het museum even kunt bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan.

Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum