Hillywoodtours
Faciliteit

Hillywoodtours

Hillywoodtours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

Het Media Park heeft een ongekende aantrekkingskracht. Voor jong en oud blijkt het een even magische als geheimzinnige plek te zijn. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie.

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om zelf een kijkje te nemen op het park, in de studio’s én achter de schermen. Het treintje brengt je gedurende de dag langs alle bekende en minder bekende plekken. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van Hillywoodtours vertellen je er alles over!

Daarnaast leer je over de tv-producties. Hoe verloopt het proces van tv of radio maken van de tekentafel tot aan de tv in je huiskamer. Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt… Neem in het depot bijvoorbeeld plaats achter de desk van RTL Boulevard of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille’s plaats in in het decor!

Ook vertelt de gids veel grappige en bijzondere feitjes over het park, bezoek je diverse studio’s en backstages en mocht je het treffen…verklapt de gids misschien wel een paar van de geheimen van het park. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid dat je een acteur of presentator tegen het lijf loopt.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Terug naar overzicht

Openingstijden

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za 11:00, 12:00, 13:30 & 14:30 uur

Zo 11:00, 12:00, 13:30 & 14:30 uur

Contact

Adres Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum

Website www.beeldengeluid.nl/hillywood-tour

Google maps