“De media is een harde wereld,  je moet er je sporen verdienen”

Nieuws

10 november 2022
Nieuws & Events

“De media is een harde wereld, je moet er je sporen verdienen”

Daan Warnas (24 jaar) is freelance presentator en host. Hij werkt voor verschillende bedrijven op het Media Park en geeft graag overal zijn eigen draai aan. “Geen dag hier is hetzelfde: het ene moment geef ik swung aan een event als dagvoorzitter, het andere moment presenteer ik een talkshow. Ik hou van een goed gesprek, dat iets met je doet.”

Waar en wanneer begon jouw loopbaan op het Media Park?

“Ik studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming (Social Work) aan de Hogeschool Utrecht. Het enige mediabedrijf dat expliciet zocht naar zulke studenten was Beeld & Geluid. Daar mocht ik beginnen als stagiair bij de familie programmering. Na mijn stage bleef ik daar hangen als presentator en gastheer en gaf ik rondleidingen over het Media Park”.

Hoe vind je het om op het Media Park te werken?

“Gaaf! Televisie heeft iets magisch, van televisieprogramma’s maken krijg ik elke dag weer een twinkeling in mijn ogen. Dat begint al als ik aan kom rijden op het park. Televisiemakers zijn harde werkers. Het is een harde wereld, ons kent ons. Je moet je sporen verdienen, maar als je die eenmaal hebt, wil je niet meer weg. Ik hou van dingen presenteren die ertoe doen.”

Wat is het meest bijzondere project waar je tot nu toe aan hebt gewerkt?

“De Top 2000! Als gastheer en entertainer mocht ik het publiek enthousiasmeren voordat ze het legendarische café, gebouwd op metershoge steigers, mocht betreden. De combinatie van de muziek en de sfeer op dat moment is echt geweldig.”

Lees hier het volledige interview met Daan

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws