Support het Nederlands elftal bij David’s!

Nieuws

18 november 2022
Events

Support het Nederlands elftal bij David’s!

Het is je vast niet ontgaan: aankomende zondag start het WK voetbal in Qatar. En na een ultrakorte voorbereiding begint het Nederlands elftal maandag 21 november om 17:00 uur aan het WK met hun eerste wedstrijd tegen Senegal. 

Lijkt het je leuk om dit samen met vrienden in een gezellige setting te bekijken? David’s Bar & Restaurant zendt alle Nederlandse WK wedstrijden uit! Zo kun je er voor de wedstrijden van Oranje terecht om samen met alle mede-supporters het Nederlands elftal aan te moedigen. Er worden lekkere happen en drankjes geserveerd in team, voor een optimale Oranje-ervaring.

Nederland speelt de volgende poel-wedstrijden:

Maandag 21-11 | 17:00 | Senegal – Nederland

Vrijdag 25-11 | 17:00 | Nederland – Ecuador

Dinsdag 29-11 | 16:00 | Nederland – Qatar

Kom jij ook?

Over David’s 

David’s is dé centrale plek op het Media Park, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt: van de hardwerkende redacteur en producer tot de baas van RTL of Talpa. Dat is niet alleen de verdienste van het vriendelijke en gastvrije personeel, maar het komt ook door de verschillende functies die zijn gecreëerd in David’s. Door de indeling vind je altijd een plek waar jij op dat moment behoefte aan hebt: een gezellig bakkie koffie op een bank, een goede cocktail aan de kosmopolitische bar, een snelle zakenlunch op het terras of uitgebreid extravagant diner aan de chef’s table.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws