Wielrenspektakel: Ster Etappe 2023!

Nieuws

26 juni 2023
Business

Wielrenspektakel: Ster Etappe 2023!

Op 30 juni vond alweer de zesde editie van de Ster Etappe plaats op het Media Park. Dit jaar was het Media Park de locatie voor dit unieke wielerevenement. Media wielrenliefhebbers kwamen samen om een prachtige wielerronde van 75 of 100 km te fietsen tijdens de Ster Etappe 2023.

Wij spraken over dit spektakel met Tamara Kops, Online Marketeer bij Ster. Wat maakt de Ster Etappe zo bijzonder? En welke hoogtepunten kunnen de deelnemers verwachten? In dit interview lees je er alles over!

Het besloten evenement begon en eindigde bij David’s Italian Beach Hub. Ster Etappe is hét wielerevent van de media, exclusief voor relaties van Ster.

Dit jaar werd de Ster etappe begeleid door Erik Dijkstra en Frank Evenblij – bekend van de podcasts bij NPO Radio 1 en 2 (Bureau Sport en Dijkstra & Evenblij ter plekke).

Ook dit jaar was er weer van alles geregeld: technische ondersteuning, indeling van groepjes van 12 personen, stops voor onderweg, begeleiding door professionals en een gaaf wielrenshirt voor alle deelnemers.

Bezoek deze website voor meer informatie

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws