Terugblik op De Week van Talent op het Media Park

Nieuws

16 juni 2023
Media campus

Terugblik op De Week van Talent op het Media Park

Van 12 tot en met 15 juni vond ‘De Week van Talent’ plaats op het Media Park in Hilversum, waar jong talent en professionals uit de media-industrie in de schijnwerpers werden gezet. Het Joop van den Endeplein was het kloppende hart van dit inspirerende evenement.

Een van de hoogtepunten van ‘De Week van Talent’ waren de talentportretten die werden tentoongesteld. Op het plein waren portretten te zien van Media Park talenten die hebben deelgenomen aan talentprogramma’s of ontwikkeltrajecten. Dit bood een interessant inzicht in de carrières van opkomende sterren.

Foodtrucks

Daarnaast waren er diverse foodtrucks aanwezig op het plein, zoals Hoi Anh met Vietnamese lekkernijen, Tour de la Frite met handgesneden friet en Mrs. Italy met heerlijke Italiaanse pizza’s. Het was een culinair festijn met een gezellige sfeer.

Tour de la Frite Hoi Anh foodtruck

Escape Room

Een spannend onderdeel van ‘De Week van Talent’ was de Escape Room: The Office Box. In deze mysterieuze kantoorkamer werden deelnemers uitgedaagd om aanwijzingen te vinden, verbanden te leggen en bronnen te gebruiken om te ontsnappen. Het was een uitdagende ervaring die de creativiteit, probleemoplossend vermogen en samenwerking van de deelnemers op de proef stelde.

Escape Room Escape Room

Media Park Campusborrel

De week werd afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Media Diamant. Deze eervolle prijs werd uitgereikt aan Riny Buijnsters, een uitzonderlijke autocue operator met meer dan 30 jaar ervaring. Riny staat bekend als de favoriete autocue operator van vele presentatrices en presentatoren. Zijn talent, inzet, passie en vakmanschap zorgen voor vertrouwen en rust op de studiovloer. Het was een emotioneel en feestelijk moment toen Linda de Mol Riny in het zonnetje zette als stralende winnaar van de Media Diamant. Deze welverdiende erkenning is een ode aan zijn buitengewone bijdrage aan de media-industrie.

De Week van Talent De Week van Talent - Linda de Mol en Riny Buijnsters

Na de uitreiking was het tijd om de prestaties te vieren tijdens de Media Park Campusborrel. Een bruisend samenzijn waar iedereen die werkzaam is op of rondom het Media Park zich bij kon aansluiten. Het Joop van den Endeplein was gevuld met lachende gezichten, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Het feest ging vervolgens verder bij David’s Bar & Restaurant en David’s Italian Beach Hub, waar de afterparty in volle gang was.

De Week van Talent De Week van Talent

We willen graag iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan ‘De Week van Talent’ en kijken nu al uit naar ‘De Week van Duurzaamheid’ in oktober. Het belooft opnieuw een inspirerend evenement te worden vol nieuwe ideeën en inspiratie. Binnenkort zullen we het volledige programma bekendmaken, dus houd ons in de gaten!

Bekijk hier de foto’s van ‘De Week van Talent’, inclusief de beelden van de campusborrel!

Bekijk hier de aftermovie van ‘De Week van Talent’

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws