Omroep WNL verwelkomt Nejifi Ramirez en Tanja Kok

Nieuws

23 oktober 2023
Talent

Omroep WNL verwelkomt Nejifi Ramirez en Tanja Kok

Op vrijdag 20 oktober kondigde Omroep WNL met trots aan dat Nejifi Ramirez en Tanja Kok zich bij het team aansluiten. Deze twee ervaren presentatrices versterken het presentatieteam van de ochtendshow “Goedemorgen Nederland” op NPO1 en leiden het nieuwe economische programma ”Stand van Nederland’: Generatie Next” op NPO 2.

Nejifi Ramirez, momenteel bekend als anchor van NOS Regio bij de publieke omroep, brengt haar veelzijdigheid en ervaring, waaronder eerdere rollen bij RTL en RTL Z, naar de dynamische sfeer van Goedemorgen Nederland.

Tanja Kok, een gewaardeerde journalist en programmamaker bij Talpa, staat bekend om haar live-verslaggeving voor “Hart van Nederland” en haar succesvolle podcast. Haar toetreding tot “Goedemorgen Nederland” en “Stand van Nederland: Generatie Next” zal zeker een aanwinst zijn voor de kijkers.

Beide presentatrices zullen de komende maanden te zien zijn in deze programma’s. Nejifi Ramirez is enthousiast over haar nieuwe uitdaging: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging bij Omroep WNL. Goedemorgen Nederland is een dynamisch ochtendprogramma waar ik mijn veelzijdigheid als presentator goed kan inzetten. Met ‘Stand van Nederland: Generatie Next’ kan ik maatschappelijke economische vraagstukken aankaarten die millennials bezighouden. Ik heb onwijs veel zin om met het WNL-team samen te werken.”

Tanja Kok voegt eraan toe: “Mijn deelname aan ‘Goedemorgen Nederland’ en ‘Stand van Nederland: Generatie Next’ markeert een nieuw hoofdstuk in mijn tv-carrière. De inhoud van beide programma’s sluit naadloos aan bij mijn eerdere ervaring voor en achter de schermen. Ik kijk er met enthousiasme naar uit om de Nederlandse televisiekijker een bredere kijk op de samenleving te bieden. Ik ben er trots op dat WNL me de kans geeft om hier op mijn eigen manier aan bij te dragen.”

Omroep WNL kijkt uit naar de samenwerking met deze getalenteerde presentatrices en belooft boeiende en informatieve televisiemomenten met Nejifi Ramirez en Tanja Kok. Blijf kijken voor hun nieuwe optredens!

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws