Nieuw: eenvoudig en snel betalen voor parkeren op het Media Park met QR-code

Nieuws

11 december 2023
Media campus

Nieuw: eenvoudig en snel betalen voor parkeren op het Media Park met QR-code

Parkeergeld betalen met een smartphone, op een slimme en veilige manier. Dat kan vanaf nu op het Media Park eenvoudig en snel middels een QR-code.

Scan, betaal en wegrijden

Voor de toepassing van deze online betaalmogelijkheid is geen app en geen online registratie vereist. Iedere gebruiker in het bezit van een smartphone kan deze service direct en eenvoudig gebruiken. Bezoekers betalen snel, gemakkelijk en veilig en hoeven niet meer langs de betaalautomaat en nooit meer aan te sluiten in de wachtrij.

Hoe het werkt

Een betaling wordt gestart door de QR-code te scannen op het parkeerticket. Dit kan met de standaard camerafunctionaliteit van een smartphone. Via een unieke beveiligde link worden gasten automatisch naar een betaalpagina geleid (iDeal, of Creditcard). Zodra de betaling is voltooid, wordt de parkeertransactie aangemerkt als betaald in het Parkeer Management Systeem en kan uw parkeergast direct uitrijden (via kenteken). Klanten kunnen een digitale kwitantie direct downloaden. Hiermee minimaliseren we de rijen voor de kassa’s en bieden we mensen een veilig en handig alternatief. Ideaal voor drukke momenten zoals het einde van een studio-opname of een evenement, waarop mensen vaak allemaal tegelijk het park willen verlaten.


Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws