NPO 3FM maakt nieuw talent bekend: Lenny Monsou

Nieuws

1 juli 2024
Events

NPO 3FM maakt nieuw talent bekend: Lenny Monsou

De Nederlandse muziekwereld verwelkomt een opkomend talent met de bekendmaking van Lenny Monsou als het nieuwste ‘3FM Talent’. Deze aankondiging werd gedaan tijdens de populaire Avondvrijdagshow, gepresenteerd door 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker.

Lenny tourde afgelopen maanden mee als het voorprogramma van S10, die zelf 3FM Talent was in 2020. Als 3FM Talent kan Lenny rekenen op uitgebreide ondersteuning van de zender, waaronder regelmatige airplay en live-optredens in de studio.

Met een achtergrond die begon op de Herman Brood Academie en een opvallend debuut op Eurosonic Noorderslag, heeft Lenny snel laten zien dat hij meer dan klaar is voor de grote podia. Zijn meest recente optreden in het Zuiderpark in Den Haag was niet alleen zijn grootste show tot nu toe, maar ook het moment waarop zijn benoeming tot 3FM Talent werd onthuld.

3FM-dj Olivier Bakker is zeer onder de indruk: “Een multitalent uit een muzikaal nest. Vanaf het eerste moment dat zijn debuutsingle Telephone door mijn speakers klonk, was ik verkocht. Lenny is niet alleen een fantastische songwriter maar ook een indrukwekkende performer.”

Lenny’s muzikale stijl, die elementen van glamrock en new romantic combineert met een moderne popgevoeligheid, belooft een frisse wind te zijn binnen het Nederlandse talentencircuit. Geïnspireerd door iconen als T-Rex en David Bowie, maar ook moderne artiesten als Harry Styles, is Lenny Monsou een naam om in de gaten te houden.

Over 3FM Talent
Het 3FM Talent programma identificeert en ondersteunt opkomende Nederlandse artiesten die klaar zijn om op grotere schaal door te breken. Deelnemers aan het programma genieten van uitgebreide promotie via 3FM’s radio-uitzendingen, studio-optredens, en online en sociale media platforms. Ze worden ook betrokken bij grote evenementen zoals 3FM Serious Request en de 3FM Awards.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws