Viaplay nu ook live in het Verenigd Koninkrijk

Nieuws

2 november 2022
Business

Viaplay nu ook live in het Verenigd Koninkrijk

Viaplay Group heeft zijn streamingdienst Viaplay gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Kijkers kunnen vanaf 1 november kiezen voor het Film & Series-pakket gericht op Nordic storytelling met meer dan duizend uur aan bekroonde Viaplay Originals en samengestelde content van derden, of het Total-pakket dat ook live sport omvat.

Anders Jensen, Viaplay Group President en CEO: “Viaplay heeft kijkers in het Verenigd Koninkrijk zoveel te bieden. Vanaf vandaag kunnen abonnees genieten van originele verhalen die prijzen hebben gewonnen over de hele wereld, aantrekkelijke inhoud  uit alle Scandinavische landen en daarbuiten, en lokale en internationale sporten van topklasse – allemaal via één scherp geprijsde service. Deze lancering is geweldig nieuws voor kijkers en een mijlpaal voor ons bedrijf.”

Hoogtepunten van Viaplay Movie & Series:

Viaplay is de toonaangevende Scandinavische producent van originele inhoud en biedt het Britse publiek een brede selectie van zijn meest succesvolle series en films, allemaal met Engelse ondertiteling. De service zal in eerste instantie gericht zijn op populaire genres zoals Nordic noir, drama en young adult.

De Viaplay Originals die bij de lancering beschikbaar zijn, zijn onder meer de Scandinavische noir-serie Cell 8 met Freddie Wise, Fenris, Honour, de Canneserie-winnaar Partisan en Those Who Kill; de drama’s Harmonica, Love Me en Pernille; in de categorie jongvolwassenen zijn beschikbaar; A Class Apart, Delete Me, Treesome en Thunder in My Heart en nog veel meer.

Kijkers hebben ook toegang tot de snelgroeiende documentairereeks van Viaplay, met Scandinavische en internationale producties zoals Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison, Operation Cannabis, Superswede en The Prize of Silence.

De samengestelde content van derden is afkomstig van Scandinavische en internationale partners en omvat de veelgeprezen films As in Heaven, Borg vs. McEnroe, I Am Zlatan, Margrete: Queen of the North en de Oscar-genomineerden A Koninklijke Affaire en Het Plein; de hitdrama’s Catch and Release, Exit, Gåsmamman, Thin Blue Line, Wallander en meer.

Hoogtepunten van Viaplay Totaal:

Naast alle Film & Series-content kunnen abonnees van het Total-pakket van Viaplay een breed scala aan live sporten volgen, waaronder alle Europese kwalificaties voor de UEFA EURO en FIFA World Cup gespeeld door de nationale voetbalteams van Schotland, Wales en Noord-Ierland, samen met met de UEFA Nations League en vriendschappelijke wedstrijden, tot 2028.

Viaplay heeft een uitgebreide portefeuille van rechten op meer dan 1.000 UEFA-internationale wedstrijden uit heel Europa, inclusief topclubs zoals België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal en Spanje.

Wil je meer weten over welke sporten worden uitgezonden via Viaplay? Lees snel hier verder

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws