Nieuwe leden voegen zich bij het Roastpannel van Famke Louise

Nieuws

25 november 2022
Business

Nieuwe leden voegen zich bij het Roastpannel van Famke Louise

Het is bekend: Dolf Jansen is The Roastmaster tijdens het programma ‘The Roast of Famke Louise’ van Comedy Central. Ook Patricia Paay en Rayen Panday voegen zich bij het panel. Samen zorgen zij ervoor dat het 16 januari om 20:30 uur bloedgezellig wordt op Comedy Central.

Welke namen zich nog meer bij dat panel zullen voegen wordt in de aankomende weken bekend, maar met Roastmaster Dolf Jansen aan het roer belooft het een afslachting van jewelste te worden. En iedereen heeft zijn mening klaar over de multi-hyphenate Famke Louise, zo blijkt uit het bonte gezelschap van het Roast Panel.

Jansen mag zich als schrijver, muzikant, presentator en cabaretier, net als Famke, ook een manusje van alles noemen. Dolf begon zijn carrière als professioneel grappenmaker bijna 10 jaar voor Famke’s geboorte, en kan niet wachten om deze jaren aan ervaring te verwerken tot een bloederige, grenzeloze roast: “Eerst de premier, toen de formatie en nu Famke Louise; mijn C.V. als roaster wordt steeds interessanter.”

Patricia Paay

Patricia Anglaia Margareth Paaij, beter bekend onder de naam Patricia Paay, brak als zangeres door in de jaren ’60 en had tot diep in de jaren ’80 grote hits. Daarna werd ze een (multi-) mediapersoonlijkheid en in die hoedanigheid is ze tot op de dag van vandaag iconisch te noemen. Ondanks het leeftijdsverschil van een halve eeuw blijken Patricia en Famke een enorme klik te hebben. Die klik ontstond tijdens het programma Op volle toeren, waarin La Paay een jazz-versie ten gehore bracht van Famke Louise’s culthit Op Me Monnie. Eén opmerking die ze in deze aflevering liet vallen was dat haar beroep als artiest ‘leuker is dan in de winkel staan’. Zal ze haar rol als roaster ook zo beleven? Paay scherpt alvast haar messen om de eerste vrouwelijke roastee de pan in te hakken: “Niet alleen Famke’s sannie is verraderlijk.”

Rayen Panday                                                                                                                    

Rayen Panday is bekend als cabaretier. Momenteel tourt hij door het land, met alweer zijn zesde cabaretvoorstelling, getiteld Focus. Hij is tevens bekend van zijn shows op Netflix, waaronder zijn eigen Netflix Specials Live. Naast zijn theatervoorstellingen is hij bekend van optredens in TV-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Geen beginner dus als het gaat om rake, en soms pijnlijke, grappen: “Mijn comedystijl is heel erg persoonlijk. Zo persoonlijk dat mijn ex laatst een haatmail heeft gestuurd. Met Famke heb ik dan ook geen genade”.

Over The Comedy Central Roast Of…

Het credo van The Roast is ‘We only Roast the ones we love’. Beroemdheden als Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen, Donald Trump en Pamela Anderson mochten al plaatsnemen op de Roast-stoel. In 2015, gelijktijdig met het tienjarig jubileum van de zender, lanceerde Comedy Central NL de Nederlandse editie: The Comedy Central Roast in de Benelux. De Nederlandse Wall of Fame van Roastees bestaat tot nu toe uit Hans Klok, Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

Opnames

De opname van The Comedy Central Roast of Famke Louise vindt plaats op maandag 19 december in Studio 21 op het Media Park en zal op 16 januari om 20:30 uur worden uitgezonden op de zender Comedy Central. 

Over Comedy Central

Comedy Central is onderdeel van Paramount. Het entertainmentmerk, is het comedymerk in het zenderportfolio van Paramount en de nummer 1 zender in Nederland en Vlaanderen op het gebied van comedy. Comedy Central zendt 24 uur per dag internationale en nationale topcomedyseries uit als South Park, Modern Family, The Graham Norton Show, Friends, Young Sheldon, The Comedy Central Roast NL & US en The Daily Show.

Lees ook: Famke Louise is volgend ‘slachtoffer’ tijdens The Roast op Comedy Central

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws