Igmar Felicia komt het FunX-team versterken

Nieuws

12 januari 2023
Nieuws & Events

Igmar Felicia komt het FunX-team versterken

NPO FunX start het nieuwe jaar met een vernieuwde programmering. Vanaf maandag 16 januari starten FunX-dj’s Nordin Besseling en Vonneke Bonneke met de nieuwe middagshow ‘Nordin & Vonneke’. Radio-dj Igmar Felicia komt het FunX-team versterken met een geheel nieuwe show op zondagmiddag. Rapper en FunX-dj Cartiez start vanaf vrijdag 13 januari met ‘Club Cartiez!’ en dj Imani Goncalves is elke werkdag te horen met haar middagshow ‘Imani’.

Chanelva Rier, zendermanager NPO FunX: “We starten het jaar goed met een vernieuwde programmering voor FunX. Als nieuwe zendermanager ben ik nu al trots dat we met onze presentatoren en makers weer zoveel mooie programma’s neerzetten. De programmering laat zien dat we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat niet alleen de beste muziek laten horen, maar dat de FunX-luisteraar daarin altijd centraal staat. Dat geldt ook voor het nieuwe programma van Igmar Felicia, die we in het nieuwe jaar mogen verwelkomen in ons hechte FunX-team. Ik ben heel blij dat hij met zoveel energie start aan zijn nieuwe weekendprogramma op FunX. Ik heb ontzettend veel zin in al het moois dat dit jaar op de planning staat en kan niet wachten om dat met het publiek te delen.”

Nieuw middagduo
Fernando Halman blijft de vaste waarde in de ochtend met de “Good Vibes Only” ochtendshow ‘Start met Fernando’, van 06.00 tot 10.00 uur. FunX-dj Gilly Mangkoewihardjo volgt van 10.00 tot 13.00 uur met ClassX, waar muziek en luisteraars centraal staan. Radiopresentator en dj Imani Goncalves neemt het daarna van hem over en maakt een show met de beste muziek van nu, maar met veel aandacht voor de luisteraars en oog voor alles wat buiten de randstad gebeurt. Imani presenteert van 13.00 tot 16.00 uur.

Het nieuwe middagduo Nordin Besseling en Vonneke Bonneke is van 16.00 tot 19.00 uur te horen op FunX. Nordin en Vonneke praten de luisteraar bij over wat er in de wereld speelt, stellen de gekste vragen en draaien de lekkerste muziek. “Met het nieuwe middagduo Nordin en Vonneke komen twee dj’s bij elkaar die online al een grote following hebben bij onze doelgroep”, vertelt Rier. “Ik kijk er heel erg naar uit om ze straks samen in de middag op FunX te horen.” Ook Tannaz Hajeby blijft een vaste waarde in de avond om je hart te luchten, de beste tracks te horen of nog even het nieuws van de dag te bespreken en zo de avond goed af te sluiten; van 19.00 tot 23.00 uur. De werkdag eindigt met ‘SlowJamz’ tot 01.00 uur.

FunX-dj’s Vonneke en Nordin. Foto: NPO FunX

Feestend het weekend in op FunX
Begin het weekend goed met rapper en FunX-dj Cartiez in Club Cartiez!. Het recept is bekend: fissa, vibes, leuke gasten en goede sets. Cartiez is vanaf vrijdag 13 januari iedere vrijdag- en zaterdagavond van 19.00 tot 21.00 uur te horen. Als de sfeer er goed in zit start ‘FunX Fissa’ om 21.00 uur met dj-sets van Freddy Moreira, Childsplay, Robin Roxette en Lucky Jones. Op zaterdag en zondagochtend is van 07.00 tot 10.00 uur ‘Best of Jouw Stad’ te horen. Jayh Jawson, Nederlandse zanger, producer én FunX-dj, volgt daarna tot 13.00 uur met ‘Weekend Request’, de beste tracks aangevraagd door het FunX-publiek. Serginio Piqué blijft op zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur te horen met ‘Serginio’ en Gilly presenteert op zaterdag van 16.00 tot 19.00 uur de XChart: de dertig beste tracks van dit moment. Na Club Cartiez! gaat FunX Fissa los met The Partysquad, DJ Wef, Flava B2B Superior en The Encore Radioshow.

FunX-dj Cartiez. Foto: NPO FunX

“FunX gaf me tijd en ruimte om te creëren wat bij mij past”
FunX verwelkomt Igmar Felicia op zondagmiddag met zijn nieuwe show. Tussen 16.00 en 19.00 uur bepaalt de luisteraar alles. Maar echt alles. De muziek, gasten, onderwerpen en prijzen. Heb je iets nodig, verveel je je of wil je iemand verrassen met een felicitatie van een idool? Igmar gaat het proberen te regelen en vraagt andere luisteraars om mee te helpen. De FunX-luisteraar appt, Igmar regelt het.

Igmar Felicia: “Ik heb de afgelopen maanden de tijd genomen om na te denken over hoe ik radio zou willen maken en wat ik belangrijk vind in mijn radioshow. FunX gaf me de tijd en ruimte om iets te creëren wat bij mij als radiomaker past. Tijdens de voorbereiding zorgde de voorpret ervoor dat ik weer zoveel energie kreeg om radio te maken, dat ik niet kan wachten om te beginnen. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn gasten en het FunX-publiek een show te maken, tot snel!”

FunX-dj Igmar Felicia. Foto: NPO FunX

Op zondagavond is er tussen 19.00 en 21.00 uur volop ruimte voor nieuw Nederlands talent tijdens ‘FunX Talent’, gepresenteerd door Youssef Koukouh. Daarna laat Fernando Halman de FunX-luisteraar kennis maken met de hits van morgen. En overmorgen. Met de beste nieuwe muziek tijdens Nandoleaks, van 21.00 tot 23.00 uur. De zondagavond sluit je rustig af met ‘SlowJamz’ tot 01.00 uur.

De nieuwe programmering van NPO FunX is te horen op FunX, FunX.nl, de FunX-app en te volgen via de online kanalen van FunX.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws