Herman van der Zandt presenteert De Top 2000

Nieuws

2 december 2022
Business

Herman van der Zandt presenteert De Top 2000

Goed nieuws! De Top 2000 a gogo sluit het jaar weer op muzikale wijze af. Leo Blokhuis presenteert dit seizoen samen met Herman van der Zandt in Beeld & Geluid op het Media Park. De Top 2000 a gogo is van 26 tot en met 31 december te zien op NPO 1.

Herman van der Zandt: “De NTR heeft mij gevraagd om voor één keer gastheer te zijn van dit geliefde programma. Dat kan ik moeilijk naast me neerleggen. Het Top 2000-café is voor mij bekend terrein. Ik heb een brede muzieksmaak, maar ben toch ook vooral een kind van de jaren ’80. Samen met Leo en de redactie wil ik er een geweldige jaarafsluiting van maken.”

Willemijn Francissen (Mediadirecteur NTR): “We zijn blij dat de Top 2000 a gogo in 2022 toch kan doorgaan, zowel voor het team als voor het publiek. We hebben in Herman een presentator gevonden die een liefhebber is van het programma, veel weet van muziek en veel ervaring heeft met programma’s die een breed publiek aanspreken. Het team van de Top 2000 verheugt zich erop om met Herman en Leo het Top 2000 café in te gaan.”

Ook verschijnen er nieuwe afleveringen van Top 2000: The Untold Stories, waarin Leo Blokhuis mini-documentaires brengt over bekende bands en artiesten. Blokhuis presenteert daarnaast op 24 december Top 2000: De Opening, waarin hij vooruitblikt op de jaarlijkse hitlijst. En er zijn twaalf nieuwe afleveringen van de podcast!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws