Resultaat voor "Horeca"

Filter Filters

Resultaat 1 - 5 van 8

Brasserie Villa Heideheuvel

Brasserie Villa Heideheuvel

Brasserie Villa Heideheuvel is gevestigd in een historisch pand waar diverse bekende tv-programma's zijn opgenomen. De brasserie combineert een rijke geschiedenis met moderne gastvrijheid. Van 28 juni tot en met 9 september neemt Brasserie Ville Heideheuvel een welverdiende pauze.

Bob Spaaklaantje 2A, 1217 ZG, Hilversum

David’s Beach Hub

David’s Beach Hub

David’s Italian Beach Hub, gelegen aan de blusvijver op het Media Park, is vanaf 16 mei 2024 op donderdag en vrijdag geopend vanaf 15.00 uur en focust zich vooral op de borrel. Op de menukaart vind je een rijke selectie aan antipasti, BBQ-gerechten en heerlijke desserts.

Rudi Carellaan 3, Media Park, Hilversum

David’s Bar & Restaurant

David’s Bar & Restaurant

Op maandag 12 september opent bar & restaurant David’s zijn deuren op het Media Park. David’s is een restaurant, bar en deli in één, waar de Amerikaanse keuken centraal staat. Je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, snelle lunch, goede cocktail of take-away ontbijtje.

Joop van den Endeplein 3, 1217 WJ, Hilversum

David’s Soulfood Catering

David’s Soulfood Catering

Bij David’s Soulfoud Catering kunnen bedrijven op het Media Park lunch of avondeten bestellen. David’s Soulfood Catering biedt catering met restaurant kwaliteit. Elke week is er een nieuw menu met wel acht verschillende gerechten.

Media Parkboulevard 6, 1217 WE, Hilversum

Bar Boon

Bar Boon

BAR BOON is een ontmoetingsplek op het Media Park voor elk moment van de dag. Het assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid. Op het menu staan salades, broodjes, soepen, smoothies. Ook voor een goeie kop koffie met een cookie kun je bij BAR BOON terecht.

André van Duinboulevard 7, 1217 WH, Hilversum