Walk & Dance to fight Cancer

EVENTS

14 okt
14 oktober 2023
Events

Walk & Dance to fight Cancer

Informatie

  • 14 oktober
  • De Morgenster, Hilversum
  • Hangt af van aantal kilometers die je loopt
  • Verschilt per deelname
Meer informatie

Op zaterdag 14 oktober zal het fondsenwervende evenement Walk & Dance to Fight Cancer voor het eerst in Hilversum plaatsvinden. Tijdens dit event worden deelnemers en (bedrijven)teams uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzondere wandeluitdaging van 7.5 of 25 kilometer in en rondom Hilversum. Elke deelnemers laat zich sponsoren met als doel samen met vele andere zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker.

Maar de deelnemers gaan niet alleen wandelen! Op de route kunnen deelnemers op verschillende plekken entertainment en heerlijke versnaperingen verwachten. De wandelaars zullen ook langs Beeld & Geluid lopen, waar water uitgedeeld wordt, en doen vervolgens het Media Park aan voor een mogelijke sanitaire stop. David’s Bar & Restaurant verzorgt de broodjes voor de lunch. Met als klap op de vuurpijl een spetterende Silent Disco bij de Morgenster. Deelnemers zullen een dansje wagen om met elkaar het leven én de geleverde prestatie te vieren!

De wandelaars worden aangemoedigd om zoveel mogelijk donaties op te halen bij familie, vrienden en collega’s en bewustzijn te creëren over de impact van kanker op mensenlevens. Iedere donatie, groot of klein, draagt bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Een deel van de donaties zal gedoneerd worden aan Viore, het lokale inloophuis voor kankerpatiënten.

Business-team

Het is ook mogelijk om als bedrijf mee te doen. Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Businessteam bedragen € 500,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen.

Draag een steentje bij als vrijwilliger

Wil je niet mee wandelen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Walk&Dance to Fight Cancer.

Bekijk hier de opties om deel te nemen aan het evenement.

Informatie

  • 14 oktober
  • De Morgenster, Hilversum
  • Hangt af van aantal kilometers die je loopt
  • Verschilt per deelname
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws