Magische Mediastage

EVENTS

7 okt
7 oktober 2023
Events

Magische Mediastage

Informatie

  • 7 oktober
  • Beeld & Geluid Hilversum
  • Hele dag
  • -
Meer informatie

Ervaar 1 dag lang hoe het is om aan de slag te gaan als camerman, dj, redacteur, productie-assistent of een van de vele andere banen die in de mediabranche mogelijk zijn!

Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days op 7 en 8 oktober 2023 kan iedereen die geïnteresseerd is in media een kijkje komen nemen achter de schermen bij mediabedrijven, een bezoek brengen aan televisiestudio’s of lezingen volgen van programmamakers. Maar als je dat niet genoeg vindt en écht wilt ervaren hoe media worden gemaakt, doe dan mee aan de Magische Mediastage!

Wat is de Magische Mediastage?

Tijdens de Magische Mediastage maakt iedereen tussen de 8 en 88 jaar kans op een unieke ervaring achter de schermen van een mediabedrijf. Heb je altijd al willen weten hoe het is om als cameraman/vrouw een voetbalwedstrijd in beeld te brengen? Of hoe de productie van een NPO-radio-uitzending tot stand komt? Of zelf willen aanschuiven bij de redactievergadering van jouw favoriete tv-programma of magazine? Doe dan mee!

Aanmelden

Vanaf dinsdag 1 augustus maken we de stages bekend waar je je voor kunt aanmelden. Aanmelden kan vanaf vrijdag 11 augustus tot en met zondag 3 september. Relevante ervaring is niet nodig, je hoeft alleen te motiveren waarom juist jij zo geschikt bent voor deze stage. Dat mag zo origineel mogelijk, van een mooie tekst tot een poster of filmpje.

Stageduur

Op vrijdag 15 september maken we bekend wie er meedoen aan de Magische Mediastage en nemen we persoonlijk contact op met de winnaars om verdere details af te stemmen. Alle stages vinden plaats in de week van Dutch Media Week, van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober, dus zorg dat je die week in elk geval beschikbaar bent. Afhankelijk van de door jou gekozen stage, duurt deze minimaal 1 uur en maximaal 1 dag.

Alle details vind je binnenkort op deze website, dus houd deze de komende tijd in de gaten!

Voor bedrijven

Ben je werkzaam binnen de media-industrie en wil je een stagiair een kijkje bieden binnen jouw bedrijf? Mail dan naar Kim Eldering via magischemediastage@dutchmediaweek.nl of vul dit formulier in.

Informatie

  • 7 oktober
  • Beeld & Geluid Hilversum
  • Hele dag
  • -
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws